Klaus Iohannis, apel către populaţie, în plină epidemie de coronavirus! „Știu că este greu, dar numai făcând aceste sacrificii vom câștiga”

Publicat: 26/03/2020 | 17:07

Președintele Klaus Iohannis a făcut un nou apel către populație, joi. Acesta a cerut cetățenilor să i-a în serios tot ce se întâmplă și să nu mai ignore restricțiile impuse.

Președintele a subliniat câte este de important, în aceste moment, ca toată lumea să stea în casă. Doar așa se poate opri răspândirea virusului, care creează atât de multe probleme la nivel mondial. „Dragi români, respectați, vă rog, restricțiile impuse de autorități! Stați acasă, pentru că doar așa putem să ne protejăm sănătatea!”, a spus Klaus Iohannis. (CITEȘTE ȘI: SITUAȚIE ALARMANTĂ! NUMĂRUL PERSOANELOR DIN ROMÂNIA INFECTATE CU CORONAVIRUS A AJUNS LA 1.029

Şeful statului a subliniat că oamenii trebuie să înțeleagă că dacă acum respectă toate regulile impuse, virusul o să fie oprit și controlat, iar lucrurile o să revină mai repede la normal.

„Știu că este greu, dar numai făcând aceste sacrificii vom câștiga lupta cu acest inamic extrem de periculos! ”a declarat Klaus Iohannis. (VEZI ȘI: PREȚURILE ALIMENTELOR DE BAZĂ AU CRESCUT ENORM! ADRIAN OROS: ”VOR FI AFECTAŢI PRODUCĂTORII, ŞI DE REGULĂ CEI MICI, ADICĂ PRODUCĂTORII ROMÂNI, EI VOR PIERDE PRIMII”)

În prezent, în România au fost confirmate 1.029de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 190. Dintre cele 1.029 de persoane confirmate pozitiv, 94 au fost declarate vindecate și externate. Până astăzi, 17 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente au decedat.