Kerry Katona, fostă membră a trupei Atomic Kitten, dezvăluiri uluitoare din căsnicie: ”Preferam să iau bătaie decât să mă scuipe”

Publicat: 21/06/2021 | 20:17

Toată lumea o știe și o îndrăgește pe Kerry Katona de pe vremea când performa alături de trupa Atomic Kitten. Puțini, însă, sunt cei care știu dramele prin care a trecut de-a lungul timpului.

Kerry Katona a devenit cunoscută publicului larg în anul 1998, atunci când s-a lansat în lumea muzicii alături de trupa Atomic Kitten. În 2001 a decis să părăsească trupa, dar a revenit în anul 2012. Cinci ani mai târziu a renunțat definitiv la formație.

Recent, în cadrul unei emisiuni TV, Kerry Katona a vorbit despre abuzurile fizice la care a fost supusă când era căsătorită cu cel de-al treilea soț, George Kay. Fosta vedetă Atomic Kitten, în vârstă de 40 de ani, era căsătorită cu George – cu care fusese prietenă de când erau adolescenți – din 2014 până în 2017.

George, fost rugbyst, a murit în urma unei supradoze de droguri în iulie 2019, la vârsta de 38 de ani, la trei ani după ce Kerry se despărțise de el. Avea probleme de comportament, iar la un moment dat, acesta a amenințat-o pe Kerry că o va viola și că îi va face rău fiicei pe care o aveau împreună.

”Cel mai rău lucru pe care l-a făcut a fost să mă scuipe pe față… Am ajuns în punctul în care preferam să iau bătaie decât să mă scuipe. Știu 100% că dacă alegeam să stau lângă el, eram moartă până acum”, a mărturisit Kerry. Acum și-a revenit după abuzurile suferite, însă în continuare simte o furie atunci când își aduce aminte de fostul ei soț.

Timpul și cele patru nașteri și-au lăsat amprenta asupra siluetei lui Kerry, acum în vârstă de 40 de ani. Cântăreața s-a vopsit blond și s-a îngrășat mult, însă încearcă din răsputeri să revină la formele din tinerețe. Astfel, ea merge în fiecare zi la sală unde lucrează alături de iubitul ei, care este instructor de fitness.