Keo, prima și singura reacție după ce s-a aflat că Andreea Bălan divorțează de George Burcea: „Vă doresc o..”

Publicat: 26/02/2020 | 07:36

Vestea că Andreea Bălan și George Burcea divorțează a luat în surprindere pe toată lumea! Cu siguranță întrebarea de pe buzele tuturor a fost următoarea: ce anume făcea Keo, în timp ce se afla că blondina și soțul ei sunt pe marginea prăpastiei cu relația? Ei bine, vă spunem noi!

Nu mai este un secret pentru nimeni modul în care Andreea Bălan și Keo s-au despărțit. Cei doi au rupt orice legătură amoroasă, după ce artistul a înșelat-o pe Andreea cu nimeni alta decât Misty, femeia alături de care trăiește și acum o frumoasă poveste de dragoste și care chiar l-a făcut tătic, între timp. Deși drumurile lor s-au separat cum nu se putea mai urât, de-a lungul timpului, între Andreea Bălan și Keo nu prea au existat replici dure sau trimiteri către trecutul lor.

Prima și singura reacție a lui Keo a fost una cât se poate de interesantă. La numai o zi după ce s-a aflat că Andreea Bălan și George Burcea divorțează, pe contul lui de Facebook, Keo a postat un mesaj extrem de emoționant pentru urmăritorii lui, în dreptul unei fotografii cu el și fiica lui și a lui Misty. „Bună dimineața, dragii mei! Să aveți o săptămână excelentă. A mea începe evident în studio ????” a scris Keo, în dreptul imaginii care a adunat numeroase like-uri. 

Andreea Bălan, ghinionistă în dragoste!

Pesemne că artista Andreea Bălan nu a avut deloc noroc în dragoste, acum se desparte și de George Burcea, bărbatul alături de care are două fetițe, pe Ella și Clara. Chiar dacă de această dată nu a fost vorba de infidelitate din partea bărbatului, lucrurile au fost, putem spune, mult mai rele.

Mai exact, s-a spus că Andreea Bălan renunță definitiv la căsnicia cu George Burcea, după ce acesta s-a confruntat, mai mult timp, cu probleme legate de consumul de droguri. Chiar zilele trecute, Burcea a fost prins în trafic drogat cu cocaină, iar pe numele său a fost deschis dosar penal.