Keo, melodie emoționantă pentru fiica lui cu Misty! Cum o alintă artistul pe Arya Violette

Publicat: 17/12/2019 | 11:15

În luna sărbătorilor de iarnă, când magia iubirii este mai prezentă ca oricând, Keo a lansat o melodie emoționantă pentru fiica lui cu Misty. În clipul realizat pentru noua piesă, artistul apare alături de partenera lui de viață, Misty, și fiica lor. Toți cei care au avut ocazia să asculte versurile cântecului au descoperit cum o alintă cântărețul pe micuța pe Arya Violette.

Citește și: Misty, mesaj subliminal pentru Andreea Bălan, la 5 ani după ce i l-a furat pe Keo: “Când un bărbat te iubește..”

Keo, melodie emoționantă pentru fiica lui cu Misty

Melodia dedicată de Keo fetiței sale se numește“Crăciuniță”, iar în versurile scrise de artist este povestită venirea pe lume a micuței Arya Violette și cât de mult s-a schimbat universul lui de când Misty i-a dăruit un copil superb.

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Keo de când a devenit tătic: ”Sunt dat pe spate complet de această experienţă!”

“Ai apărut în viața mea, spre sfârșit de an/Într-o zi de iarnă albă, ca dintr-un roman/Cu îngheț și cu ninsoare, vântul tot bătea/Tu ai făcut o zi cu soare în inima mea

M-am îndrăgostit de tine de când te-am văzut/Și încă din prima clipă, am știut/ Crăciuniță, Crăciuniță, inima mea vreau să ți-o dăruiesc/Crăciuniță, Crăciuniță, așa îți spun eu cât de mult te iubesc! Te iubesc”, așa începe cea mai nouă piesă lansată de cântărețul Keo.

Noua melodia a lui Keo transmite multă energie pozitivă şi căldură sufletească, strări atât de des întâlnite acum, în cea mai frumoasă perioadă a anului: Crăciunul!