Keky, primul cântăreț pe tocuri din România, a lansat un videoclip în colaborare cu DRK

Publicat: 14/02/2020 | 14:09

Keky – Primul cântăreț pe tocuri din România, a lansat astăzi, primul videoclip ca fată, după ce a început tratamentul hormonal și operațiile de schimbare de sex.

Melodia se numește „Karmă pe 8 vieți”, este în colaborare cu rapper-ul DRK (Iulian Costea) și vorbește despre relațiile karmice. Acestea nu țin cont de goana după bani, de trupurile care sunt doar o „carcasă” păcătoasă, de distanța fizică, de cuvinte, orgolii și societate.

„Proiectul „Karma pe 8 vieți” a luat naștere spontan. Eu eram acasă, la Baia Mare și mă refăceam după primele operații de feminizare facială. Iulian m-a anunțat că vine și el în oraș, fiind baimăreni amândoi. Așadar, am profitat amândoi de această întâlnire și am concretizat totul, în ceva foarte productiv și artistic. Când am ascultat instrumentalul, am știut că va fi HIT și am scris aproape instant, atât linia melodică, cât și textul meu. Am simțit melodia și vibe-ul ei, încă din prima clipă. Sunt fericită că l-am atras și pe Iulian în acest vibe. El a scris după ideea mea, povestea de iubire, și am reușit să ne sincronizăm atât de perfect, în această superbă melodie” a declarat Keky.

Melodia prezintă o revedere între două suflete pereche, ce s-au întâlnit și în viața aceasta. Asta pentru că, marile iubiri întotdeauna sunt karmice – spirituale, pe viață, fie ele împreună sau separat.

DRK (Iulian Costea) este un tânăr regizor, cu dublă cetățenie, stabilit în Italia de peste 20 de ani. Pasiunea lui pentru fotografie, muzică și video, dedicarea și profesionalismul de care dă dovadă, l-au adus, printre cei mai promițători regizori italieni. DRK este un artist foarte apreciat și pe plan muzical, ultima melodie lansată „Zero Regole” bucurându-se de un real succes în Italia. El a mai colaborat cu nume celebre din industria muzicală românească, cum ar fi: Nora Denes (Vocea României)  sau E.R.U.

Keky  s-a lansat în 2012 și a fost numită de către presă, ca fiind „Primul Cântăreț pe Tocuri din România”. A ținut ani la rând prima pagină a tabloidelor cu numeroase controverse, printre melodiile lansate. Artistul a participat la Selecția Națională Eurovision in anul 2015, cu melodia „GabrielLE”, care a ridicat numeroase speculații, fiind compusă pentru fostul său iubit, un nume celebru din showbizz, rămas însă secret.

În anul 2017,  Keky a șocat juriul de la X Factor prin apartia excentrică – în robă cu capete de morți și tocuri cui. Ba mai mult, spre deliciul telespectatorilor, a avut un schimb de replici foarte haios cu Horia Brenciu, numindu-l pe acesta „ursulețul meu dulce”. Artista a bulversat opinia publică, când a anunțat la începutul anului 2018, că vrea să devină femeie.