Kaufland angajează în plină criză de COVID-19. Ce salarii oferă retailerul

Publicat: 16/04/2020 | 11:30

Deși multe firme și-au suspendat activitatea din cauza pandemiei de COVID-19, Kaufland, unul dintre cei mai mari retaileri din România, a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că face angajări.

VEZI AICI: PROGRAM KAUFLAND DE PAȘTE. CARE ESTE ORARUL PENTRU 17, 18, 19 ȘI 20 APRILIE

Kaufland nevoie de personal în magazinele din București, Iași, Craiova, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Ploiești, Călărași, Botoșani, Turda, Sfântu Gheorghe, Moreni și Rădăuți.

Disponibile la nivelul întregii companii, posturile oferă oportunități pentru toate palierele de experiență, de la trainer și până la manager, și vizează atât magazinele (lucrător comercial, șef de raion, manager proiect instalații frigorifice etc), centrele logistice (tehnician automatizări, lăcătuș mecanic, electrician, analist SAP etc.), cât și birourile centrale (în Departamentele Procurări, Resurse Umane, Vânzări, Expansiune, Financiar-Administrativ etc.)” precizează Kaufland.

MESAJ. Raed Arafat trage un semnal de alarmă: Dacă oamenii merg în vizită, riscăm ca la Paștele viitor să facem pomeni, nu sărbători

Peste 200 de locuri de muncă disponibile în București

Cele mai multe locuri de muncă disponibile sunt în București, unde urmează să se deschidă două noi magazine.

În București, peste 200 de locuri de muncă sunt în cadrul celor două noi magazine pe care Kaufland le va deschide până în luna iunie – pe str. Energeticienilor nr. 13-15 și pe str. Theodor Pallady nr. 51. În ultima lună și jumătate (26.02 – 10.04), peste 8.000 de români au aplicat pentru un post la Kaufland”, a mai precizat retailerul.

NU RATA: PRIMA VICTIMĂ. UN ROMÂN PLECAT ÎN GERMANIA LA CULES DE SPARANGHEL, UCIS DE COVID-19. ANUNȚUL OFICIAL AL MAE

Salariu lunar brut de 3.650 lei

Kaufland a precizat că oferă remunerații măsură, precum și alte oportunități.

Venitul brut minim lunar în companie este de 3.650 de lei, valabil de la 1 martie 2020, cu 60% peste salariul minim pe economie din România;

Creșterile salariale au loc anual;

Acces la o listă constant actualizată de beneficii, de la dezvoltare profesională și până la servicii suplimentare pentru o viață sănătoasă și echilibrată;

Program de lucru flexibil;

Un loc de muncă stabil și oportunitatea de a fi parte dintr-o echipă responsabilă”, se mai arată în comunicat.

VEZI AICI: NICULAIE DE LA STRASBOURG A MURIT DE CORONAVIRUS IMEDIAT DUPĂ CE A DAT UN “TUN“ DE 1,3 MILIOANE DE EURO. „A ZĂCUT 14 ZILE, L-AU DECONECTAT DE LA APARATE ȘI..”