Kate Middleton a renunțat la inelul de logodnă! Care a fost motivul

Publicat: 30/01/2020 | 15:43

Kate Middleton a fost, marți, în vizită la Spitalul de Copii Evelina din Londra. Ducesa de Cambridge a optat pentru un costum Dolce & Gabbana, din două piese, fustă mini și sacou. Ca încălțăminte, a preferat o pereche de pantofi de culoare neagră. Nu a avut, însă, la ea inelul de logodnă cu safir de 12 carate și inelul eternity cu diamant Eclipse.

Citește și: Șoc la Palat! Kate Middleton ar fi fost înșelată de Prințul William în timp ce era însărcinată!

Kate Middleton a primit ultima bijuterie de la prințul William, după nașterea primului lor copil, George. Potrivit publicației Hello, ducesa a renunțat la cele două inele din motive de sănătate și igienă, ambele având potențialul de a purta bacterii.

De precizat că soția prințului William a mai renunțat, în trecut,  la cele două bijuterii în timpul vizitei la alt spital. A purtat, în schimb, verigheta din aur.

Citește și: Kate Middleton, în vizorul teroriștilor! Plănuiesc s-o ucidă prin otrăvire

Kate Middleton s-a căsătorit cu Prințul William în urmă cu 8 ani

Kate Middleton a devenit Ducesă de Cambridge, după ce s-a căsătorit cu Prinţul William. Cei doi au făcut nunta pe 29 aprilie 2011. Soția Prințului William a devenit pentru prima dată mămică în urmă cu aproape șase ani. Prinţul George s-a născut pe 22 iulie 2013, la ora 16.24 (ora 18.24, ora României) şi cântărea 3,800 kilograme. Kate Middleton l-a adus pe lume pe primul ei copil pe cale naturală, după 11 ore de travaliu, la spitalul Saint Mary din Paddington, vestul Londrei.

Cel de-al doilea copil al cuplului regal, Prințesa Charlotte, a venit pe lume pe 2 mai 2015, la ora 08:34 (ora 10:34, ora României). La naştere, fetiţa lui Kate Middleton şi a Prinţului William a cântărit 3,300 kilograme.