Karmen Simionescu și-a speriat fanii. Anunțul de pe Instagram care a speriat pe toată lumea

Publicat: 27/06/2020 | 21:32

Fiica lui Adrian Minune, Karmen, a făcut un anunț prin care și-a șocat fanii, concret, artista vrea să se retragă din viața publică. De precizat este faptul că vedeta este una dintre cele mai populare staruri autohtone, în mediul online.

Având în vedere că de curând a devenit mămică, Karmen și-a anunțat fanii că nu va mai apărea public pentru o perioadă. După ce a făcut public, pe Instagram, anunțul șocant, vedeta le-a cerut părerea celor care o urmăresc în legătură cu decizia sa.

Cariera și copilul îi ocupă tot timpul

Karmen este o vedeta extrem de activă și mereu atentă la dorințele celor care o urmăresc, motiv pentru care, și de data aceasta, fiica lui Adrian Minune nu s-a decis până ce nu a cerut și părerea celor care au adus-o în topuri.

Dacă își va închide sau nu pagina de Instagram, rămâne de văzut, cert este că, momentan, artista așteaptă și părerea fanilor.

A devenit mămică anul trecut

Karmen, fiica lui Adrian Minune, a născut în vara lui 2019, iar artista în vârstă de 22 de ani avea să își anunțe fanii pe Instagram. Sofia Maria Rossa este numele pe care cântăreața l-a ales pentru fetiță.

„Zilele mele au mai mult soare, viața mea a căpătat sens. Scriu asta cu dureri în fiecare cm din corpul meu, doar zambetul ei îmi dă putere și aș trece prin foc cu ochii închiși din nou să pot retrăi prima întalnire cu ea. Totul meu, fata mea. Wellcome home Baby Rossi! „, sunt cuvintele scrise de Karmen pe Instagram.

Primul single a lui Karmen, „Domino”, a fost lansat în 2015. În 2017, Karmen a semnat cu Global Records, prima ei piesă alături de casa de discuri fiind „You Got It”.

Versurile acesteia au fost scrise de Karmen împreună cu Achi, Ira și Alex Căliman.[6] Piesa a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. Tot în 2017, Karmen a fost nominalizată pentru premiul „Best Pop Artist” din cadrul Elle Style Awards.