Karmen Minune și Bogdan Căplescu, vacanță de vis în Dubai! Cei doi petrec Revelionul pe lux și opulență

Publicat: 28/12/2020 | 13:42

Dacă unii oameni au preferat să fugă spre pârtiile montane pentru vacanța de Sărbători, alții s-au orientat către locuri călduroase, unde luxul și opulența sunt la ele acasă. Vorbim despre Karmen Minune și soțul ei, Bogdan Căplescu! Cei doi au plecat într-o vacanță de vis, iar destinația a fost frumosul Dubai.

Karmen Minune este tratată ca o prințesă de către soțul său, Bogdan Căplescu. Cei doi au „fugit” de acasă într-o vacanță de vis, tocmai în Dubai și se pare că se distrează de minune.

Însoțiți de câțiva prieteni, îndrăgostiții se bucură de o vreme superbă, de plajă, soare, dar și de tot ceea ce le poftește inima. Pe contul său de Instagram, fiica lui Adi Minune a postat câteva imagini din vacanță, iar fanii s-au bucurat să-i vadă pe ea și pe Bogdan Căplescu atât de fericiți, mai ales prin prisma faptului că, recent, au existat numeroase zvonuri potrivit cărora cei doi ar divorța.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ????KARMEN (@karmen)

Lui Karmen nu îi place să fie celebră

Karmen Simionescu s-a destăinuit în fața fanilor ei despre „povara” celebrității pe care a purtat-o de mica în umbra tatălui său, Adrian Minune. Cântăreața a mărturisit că au existat perioade în care și-ar fi dorit să nu fie cunoscută.

„M-am născut cu chestia asta. Ușor, ușor am început să înțeleg de ce tata este absent și mama trebuie să fie și mamă și tată! Am început să primesc laude din partea oamenilor din jur, dar să simt și invidii!

A fost cumva ca o a doua natură, faptul că na, te-ai născut și ai un tată faimos, vine de la sine! În adolescență mi-aș fi dorit să nu știe lumea cine sunt! Am dat de unele părți mai puțin frumoase: invidia, etichetele, rasismul! Au fost și părți nasoale!”,a declarat ea.