Karmen Minune și-a pus fanii pe jar! Vedeta și-a etalat bustul generos pe plajele din Dubai

Publicat: 31/12/2020 | 16:24

Karmen Minune și Bogdan Căplescu au decis să-și petreacă noaptea dintre ani în Dubai. Vedeta își ține fanii la curent cu tot ceea ce face și a reușit să-i pună pe jar cu ultimele postări de pe tărâmul arăbesc.

În ciuda restricțiilor din țară, vedetele au reușit să găsească o ”portiță” deschisă pentru a petrece noaptea dintre ani exact ca-n vremurile bune dinaintea pandemiei de coronavirus. Și… dacă unii au preferat destinația exotică Maldive, alții au decis să facă niște nopți memorabile în cel mai populat oraș al Emiratelor Arabe Unite, Dubai!

Karmen Minune și Bogdan Căplescu și-au făcut bagajele și, împreună cu câțiva prieteni apropiați, au mers în Dubai. Cei doi soți se bucură de mare, soare și plajă, iar Karmen își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Recent, însă a reușit să-i pună pe jar pe admiratorii ei. Fiica lui Adrian Minune s-a filmat în timp ce stătea pe șezlong pentru a obține un bronz ca-n reviste. Cu un costum negru, cu model, format din două piese, vedeta și-a etalat bustul generos pe plajele din Dubai. Nici n-ai spune că tânăra e mămică!

Karmen Minune are un trup fără cusur și poate stârni invidia multor reprezentante ale sexului frumos.

Karmen Minune și-a etalat bustul generos pe plajă

Karmen Minune, despre implantul mamar

Karmen Minune este una dintre cele mai sexy artiste din showbiz-ul românesc. La 21 de ani, artista a devenit mămică pentru prima oară și a reușit destul de rapid să revină la silueta pe care o avea înainte de sarcină.

De-a lungul timpului, au tot existat speculații conform cărora Karmen ar fi trecut pragul medicului estetician pentru un implant mamar. Adevărul este, însă, că artista a apelat la ajutorul unui specialist, dar pentru a-și mări buzele.

Karmen le-a recunoscut fanilor că și-a dorit buze voluminoase așa că și-a injectat acid hialuronic. De altfel, este singura intervenție pe care și-a făcut-o.