Karmen, chinuită de dureri insuportabile! A răbufnit după ce a fost întrebată dacă s-a infectat cu noul coronavirus

Publicat: 05/05/2020 | 18:43

Îndrăgita artistă de muzică pop și R&B este chinuită de dureri insuportabile… După ce a fost întrebată de mai mulți fani dacă s-a infectat cu noul coronavirus, Karmen a răbufnit în public. Fata cea mare a lui Adrian Minune a spus cu ce probleme medicale se confruntă de câteva zile.

Citește și: Karmen a luat atitudine și a făcut declarații cu lacrimi în ochi în plină epidemie de coronavirus

Karmen, chinuită de dureri insuportabile de câteva zile

În urmă cu două zile, Karmen și-a îngrijorat fanii cu imaginile în care apăreau mai multe medicamente – scenele s-au petrecut la scurt timp după ce s-a filmat în timp ce a cântat melodia lansată de Betty Blue și Florin Salam, “Tăticul meu, fetița mea”. Recent, fiica lui Adi Minune a spus adevărul despre tratamentul pe care îl urmează, mai ales că a primit multe mesaje private în care era întrebată dacă a contractat sau nu SARS-CoV-2. Potrivit declarațiilor sale, a început să o doară o măsea, iar durerile au fost atât de insuportabile, încât a trebuit să ia pastile.

“Cum să mă întrebați dacă am coronavirus, cum? Nu am… Pastilele acelea sunt pentru o măsea, care mă doare”, a spus Karmen, în timp ce și-a dus mâna dreaptă spre obrazul drept, unde simțea încă durerea.

Vedeta le-a dat și o veste frumoasă susținătorilor ei! “Punjabi”, piesă lansată de curând de Karmen în România, ocupă, în prezent, un loc important într-un top muzical din Belgia – dovada o găsiți în galeria foto a articolului. Noua ei melodie este, de fapt, o colaborare cu tatăl său, Adrian Minune… iar unii dintre oameni au criticat-o pentru acest amănunt prețios.

Karmen, surprinsă într-o ipostază HOT

Frumoasa cântăreață și-a revenit complet după nașterea fiicei sale și, de curând, ea a făcut publică o fotografie în care apare într-un prosop alb de baie, în timp ce savurează o ceașcă cu ceai. Karmen a fost copleșită de numărul uriaș de complimente… câteva dintre ele le puteți vedea în imaginea de mai jos.

Karmen, fotografiată într-un prosop de baie alb în timp ce savura un ceai © Instagram
Karmen, fotografiată într-un prosop de baie alb în timp ce savura un ceai © Instagram

Nu rata: EXCLUSIV. Fiica lui Adrian Minune se pregătește intens pentru botez! Ce planuri are Carmen Simionescu pentru marele eveniment

Karmen, una dintre cele mai populare artiste din România

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Clăpescu, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. În 2018, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare alături de un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top.

În prezent, cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bogdan Adrian Căplescu. El este angajat al Guvernului României. Cei doi s-au căsătorit civil pe 28 iunie 2019, într-un cadru de poveste pe malul unei piscine de lux din București. Ceremonia a avut loc în mare secret, însă, la câteva ore după ce au devenit soț și soție s-a aflat despre fericitul eveniment.

Află și: Karmen, mărturisiri noi despre soțul ei, Bogdan Căplescu: “Este o chestie ciudată, e genul acela de dragoste care…”

Fiica lor, Sofia Rosa Maria, s-a născut pe 1 august 2019.