Kamara nu renunță! Are nevoie de 100.000 de euro pentru fiul său, Leon, diagnosticat cu o boală gravă. “Cu voia Bunului Dumnezeu…”

Publicat: 11/02/2020 | 19:16

Leon, fiul lui Kamara, a trecut prin trei intervenții cu celule stem în Turcia după ce a fost diagnosticat cu o formă de paralizie cerebrală. Drumul spre vindecare este, însă, lung, iar artistul a postat, pe contul personal de socializare, un mesaj prin care solicită ajutor financiar de la oamenii cu suflet mare, pentru următoarele tratamente.

VEZI AICI: PRIMELE IMAGINI CU KAMARA & FIUL SĂU DUPĂ OPERAȚIA DIN TURCIA

Leon e un campion. Un învingător care a reuşit să facă progrese mari în câteva luni, cum nu a reuşit în 3 ani. Tratamentele cu celule stem împreună cu Kinetoterapie şi cu Ergoterapie au dat rezultate mari. Acum urmează alţi paşi: Miofibrotomia (n.r. – proceduri care reduc contracturile şi spasticitatea), la Barcelona, la Clinica Essentis, şi apoi Rizotomia Dorsală (n.r. – o operaţie cu ajutorul căreia se rezolvă problemele spasticităţii la copiii cu paralizii) în Statele Unite, la Doctorul Park. Vom face tot ce ne stă în putinţă ca Leon să meargă pe picioarele lui, cu Voia Bunului Dumnezeu. A şti să fii om, înseamnă mai întâi de toate să te uiţi în jurul tău şi să faci atât bine cât poţi. A face bine e o filozofie de viaţă”, este mesajul postat de Kamara.

Solistul trupei ”Alb Negru” este mulțumit că intervențiile realizate în Turcia au dat roade și că starea micuțului s-a mai ameliorat. ”E mai puţin spastic, lucrează mult mai bine, este mai vesel şi mai atent. Se văd nişte rezultate după aceste intervenţii, muşchii se întind mai bine şi este mare lucru“, a mai anunțat Kamara.

NU RATA: EA ESTE FIICA SECRETĂ A LUI KAMARA! SARA ARE 19 ANI ȘI E TUNSĂ ZERO

Pe contul personal de Facebook, Kamara a demarat campania ”Încă un pas pentru Leon”, prin intermediul căreia are în plan să strângă 100.000 de euro, banii necesari pentru tratament.

Facem tot posibilul ca Leon să se vindece. Am visat că mergea de-a buşilea, ceea ce ar fi un prim pas. El are doar mânuţa dreaptă funcţională, dar, dacă vom reuşi să-i vindecăm şi mâna stângă, la spitalele din Spania şi din America, vom fi fericiţi. Sperăm să stea în picioare şi să meargă, sunt mulţi copii care au avut această boală grea, dar care s-au vindecat. Le mulţumesc tuturor celor care ne ajută!”, a mai spus Kamara, potrivit click.ro.

Leon, un luptător

O boală cruntă îl ține pe micuțul Leon (5 ani) departe de bucuriile vieții de copilaș. Dar este un luptător, după cum chiar tatăl lui o spune cu mândrie. Micuțul a fost diagnosticat cu tripareză spastică. Leon se folosește doar de un braț, poartă pampers, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă. Mușchii îi sunt scurți și genunchii încovoiați. Are mâna stângă și membrele inferioare inerte. Nu a mers niciodată, dar visează să o facă.

Acestea sunt conturile unde puteți dona pentru a însufleți viața lui Leon:

RO37BACX 0000001712976001 – RON

RO10BACX 0000001712976002 – EUR

RO80BACX 0000001712976003 – USD