Kamara, declarații uluitoare după ce fosta lui soție a renunțat la videochat: ”Mi-a spus că ea vrea să facă asta pentru…”

Publicat: 25/06/2020 | 17:13

Kamara a făcut declarații uluitoare după ce fosta lui soție a renunțat la videochat. Artistul a vorbit despre motivul pentru care Oana ar fi ajuns în această industrie.

În urmă cu doi ani, Kamara și Oana au decis să pună capăt căsniciei lor. Artistul a mărturisit că a știut de la bun început despre decizia pe care a luat-o bruneta și pentru care ar fi fost blamată de multe persoane. Oana ar fi intrat în industria videochat-ului pentru a-și ajuta fiul.

Leon, fiul lui Kamara și al Oanei, diagnosticat cu o formă de paralizie cerebrală, a trecut prin mai multe intervenții cu celule stem în Turcia și sunt speranțe că starea lui se va ameliora. (CITEȘTE ȘI: TAVI CLONDA A PRIMIT REZULTATUL CELUI DE-AL DOILEA TEST PENTRU CORONAVIRUS: ”NE-A FOST FOARTE GREU…”)

Cei doi părinți au custodie comună, iar micuțul Leon locuiește cu tatăl lui. Oana plătește pensie alimentară lunară și de ceva timp a renunțat la videochat.

”Știam de când s-a apucat. Mi-a dat explicația că ea vrea să facă asta pentru Leon. Lucrurile nu mai erau la fel între noi. Eu mai aveam sentimente, personal, în perioada aceea, nu știu acum. În perioada în care ea s-a apucat era ceva non-adult, doar stătea de vorbă.

Conversa mai mult cu oamenii, probabil lucrurile s-au schimbat pe parcurs, probabil pentru că au apărut mai multe oferte. Mi-am dat seama că nu e același lucru, ea era la un studio unde făceau, erau machiate, aranjate, cu salariu. Eu nu mai aveam practic prea multe de spus. Am stat șase luni în aceeași casă, nimeni nu știa că ne-am despărțit”, a declarat Kamara.

Leon, un luptător

O boală cruntă îl ține pe micuțul Leon departe de bucuriile vieții de copilaș… Dar este un luptător, după cum chiar tatăl lui o spune cu mândrie. Micuțul a fost diagnosticat cu tripareză spastică. Leon se folosește doar de un braț, poartă pampers, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă. Mușchii îi sunt scurți și genunchii încovoiați. Are mâna stângă și membrele inferioare inerte.

Artistul a strâns, până acum, 16.000 de euro, iar Leon, fiul său, este programat pentru a șasea operație pe 27 iulie, în Spania.

“Facem tot ce putem să adunăm de pe unde se poate, ca să facem toate operațiile pentru Leon! Deocamdată să trecem de cea din Spania!”, a dezvăluit Kamara. “Prima operație a lui Leon din anul acesta ar trebui să se întâmple pe 27 iulie, în Spania, la Barcelona, la Doctorul Igor Nazarov, și se numește Miotenofasciotomie. Și apoi, după acea operație, în funcție de rezultate, vom merge în Statele Unite ale Americii.

În America, în funcție de cea de-a două operație vom știi dacă o facem și pe a  treia, de ortopedie, dacă va mai fi nevoie. Totalul operațiilor cu toate costurile, cu tot cu transporturi, cazare, cu tot ce trebuie și cu toate tratamentele care se vor ține acolo după operații, în ambele locuri, se ridică la 100.000 de euro. Până acum am strâns 16.000 de euro, din donațiile de pe Facebook și…mai avem până la 100.000 de euro!

Însă facem tot ce putem să adunăm de pe unde se poate ca să facem toate operațiile pentru Leon! Deocamdată să trecem de cea din Spania! Eu și Oana, mama lui, vom pleca împreună cu Leon, toți trei vom merge acolo pentru aceste intervenții, pentru că amândoi avem grijă de el!”, a povestit Kamara, pentru Click!