Justin Bieber, reacție dură la adresa femeilor care l-au acuzat de abuz sexual! Artistul cere daune de 20 de milioane de dolari

Publicat: 27/06/2020 | 12:46

Acuzații șocante au zguduit lumea showbiz-ului internațional. Acum o săptămână Justin Bieber a fost acuzat de abuz sexual de către mai multe femei. Acesta au susținut că artistul le-a obligat să întrețină relații intime, în urmă cu șase ani.

Pe data de 20 iunie, Justin Bieber a fost acuzat de agresiune sexuală de mai multe femeie. Una dintre ele a susținut că ar fi fost violată de cântăreț în urmă cu mai mulți ani. Detaliile abuzului au fost publicate pe rețelele de socializare și au cutremurat pe toată lumea. (CITEȘTE ȘI: JUSTIN BIEBER, DEZVĂLUIRI DIN VIAȚA INTIMĂ! „NETFLIX AND CHILL, DAR CU SIGURANȚĂ FACEM MAI MULT CHILL”)

Însă, artistul a negat vehement spusele femeii și a adus probe care combat cele declarate de această. Justin Bieber nu s-a oprit aici și pentru faptul că a fost jignit de afirmațiile femeilor și ca gest de solidaritate pentru cele care chiar au trecut prin astfel de momente teribile a decis să reacționeze dur.

Cântărețul a intentat un proces de 20 de milioane de dolari pentru defăimare împotriva presupuselor victime, acuzându-le că singurul motiv care a stat în spatele acuzațiilor făcute a fost dorința de afirmare și celebritate.

„Au instrumentat în mod fraudulos să caute atenție și faimă, postând în mod greșit acuzații defăimătoare, flagrante, false, fabricate”, a declaratt Justin Bieber, conform Pitchfork.

„Nu este nimic adevărat”

Femeia care l-a acuzat pe cântăreț a spus că presupusul abuz s-a întâmplat într-o cameră de hotel din Austin, Texas. Recent, cântărețul a adus o serie de dovezi care arată clar că el nu avea cum să fie în acel loc. (VEZI ȘI: JUSTIN BIEBER, DEPENDENT DE DROGURI DE LA 13 ANI)

„De obicei, nu vorbesc despre așa ceva pentru că am avut de-a face cu numeroase acuzații de-a lungul carierei, însă, după ce am vorbit cu soția și cu echipa mea, am decis să vorbesc despre acest lucru. Zvonurile sunt zvonuri, dar abuzul sexual nu este ceva de trecut cu vederea. Vreau să spun adevărul și, din respect pentru cei care au trecut prin așa ceva, am dorit să strâng dovezi înainte să vorbesc

Vreau să fiu clar. Nu este nimic adevărat în această poveste. Vă voi dovedi că nu am fost niciodată la acel hotel. Am filmări cu mine pe scenă, alături de asistentul meu, iar ceea ce persoana care mă acuză nu știe este că eram însoțit de iubita mea de atunci, Selena Gomez”, a declarat Bieber.