Justin Bieber, dezvăluiri din viața intimă! „Netflix and chill, dar cu siguranță facem mai mult chill”

Publicat: 18/02/2020 | 16:35

Justin Bieber a fost unul dintre tinerii fenomen. Cariera lui muzicală a avut o ascensiune fantastică și a devenit cunoscut internațional imediat. Acum, el este unul dintre cei mai apreciați artiști, are numeroși fani și sume frumoase în conturi.

Deși are doar 25 de ani, Justin a hotărât că trebuie să facă pasul cel mare și să își unească destinul cu iubita sa. Se pare că iubirea dintre cei doi a fost foarte puternică și i-a legat într-un fel în care nu se așteptau. (CITEȘTE ȘI: JUSTIN BIEBER, DIAGNOSTICAT CU O BOALĂ MORTALĂ, DAR ȘI CU MONONUCLEOZĂ CRONICĂ. ARTISTUL A FĂCUT DECLARAȚII SFÂȘIETOARE)

Recent, Justin Bieber a vorbit despre relația pe care o are cu soția lui și mai ales despre partidele de dragoste dintre ei. Cântărețul a declarat că între el și Hailey există o chimie fantastică și tot ce își doresc este să stea împreună. Bieber nu s-a sfiit să vorbească nici despre relația intimă a cuplului. (VEZI ȘI: JUSTIN BIEBER, CONTRACT DE PESTE 20 MIL. DOLARI CU YOUTUBE)

Când sunt cu soția mea, ne place să… puteți ghici voi ce facem. Devine destul de nebun… cam asta e tot ce facem. Ne place să urmărim filme, Netflix and chill, dar cu siguranță facem mai mult chill”, a declarat artistul.  Justin a mai spus că soția sa „are acel yummy, yummy” și că nu s-ar vedea fără ea în acest moment.

Cerere în căsătorie cu emoții

Cu siguranță fanii nu se așteptau ca Justin Bieber să se cumințească așa de repede și să facă pasul cel mare. Însă se pare că zilele de rebeliune ale artistului au apus și acum a deveni „băiat de casă”.

Nunta celor doi a avut loc în toamna anului 2019, în Carolina de Sud, asta după ce în 2018 s-au căsătorit cu acte. Când a cerut-o de soție pe Hailey, Justin a fost destul de emoționat și cu greu și-a găsit cuvintele. „Ea cobora scările și eu eram acolo cu inelul. Tremuram și i-am spus:  Te iubesc de atât de mult timp și pur și simplu nu mă pot imagina fiind cu altcineva. Te iubesc foarte mult și vreau să-mi petrec tot restul vieții alături de tine, te căsătorești cu mine?”, a povestit Bieber.