Justin Bieber a răspuns acuzațiilor de abuz care i se aduc! Ce spune artistul

Publicat: 22/06/2020 | 16:40

Justin Bieber a răspuns acuzațiilor de abuz care i s-au adus recent și a anunțat că va acționa pe cale legală. 

Artistul canadian susține că acuzațiile care au ieșit la iveală pe Twitter sunt „factual imposibile” și spune că va deschide un proces.

O femeie l-a acuzat recent pe Bieber de abuz sexual, fapta având loc în 2014, atunci când tânăra avea 21 de ani. Între timp, postarea sa a dispărut, însă Justin a reacționat. 

„Vă voi dovedi că nu am fost la acel hotel!”

Solistul a scris că presupusul abuz dintr-o cameră de hotel de la un hotel din Austin, Texas nu ar fi putut exista.

„De obicei, nu vorbesc despre așa ceva pentru că am avut de-a face cu numeroase acuzații de-a lungul carierei, însă, după ce am vorbit cu soția și cu echipa mea, am decis să vorbesc despre acest lucru. Zvonurile sunt zvonuri, dar abuzul sexual nu este ceva de trecut cu vederea. Vreau să spun adevărul și, din respect pentru cei care au trecut prin așa ceva, am dorit să strând dovezi înainte să vorbesc”, a scris Justin. 

„Vreau să fiu clar. Nu este nimic adevărat în această poveste. Vă voi dovedi că nu am fost niciodată la acel hotel. Am filmări cu mine pe scenă, alături de asistentul meu, iar ceea ce persoana care mă acuză nu știe este că eram însoțit de iubita mea de atunci, Selena Gomez”, a mai spus Bieber


Foto: Shutterstock