Justin Bieber a fugit în Canada de frica noului coronavirus! Artistul și soția lui s-au izolat: „Acolo ieși din casă și ești în contact doar cu natura”

Publicat: 19/03/2020 | 18:19

Justin Bieber și Hailey Baldwin au decis să nu riște nimic, așa că au fugit de team noului virus în Canada, țara natală a artistului, unde se vor izola în casă, până când pericolul va trece.

Conform reviste „People”, cei doi au decis să părăsească domeniul din Los Angeles, SUA și să meargă în Canada, acolo unde au o locuință într-o zonă izolată. Decizia lor vine pe fondul situație din SUA, unde președintele Donald Trump decretat stare de alarmă din cauza epidemie de coronavirus. (CITEȘTE ȘI: JUSTIN BIEBER, DEZVĂLUIRI DIN VIAȚA INTIMĂ! „NETFLIX AND CHILL, DAR CU SIGURANȚĂ FACEM MAI MULT CHILL”)

Justin Bieber și Hailey Baldwin au zburat cu un avion privat în Canada. O sursă apropiată a cuplului a declarat, potirvit revistei „People” că intenția lor este să se izoleze complet. (VEZI ȘI: ALERTĂ ÎN SUA. ȘASE PERSOANE AU MURIT ÎN WASHINGTON DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI)

„În Canada, casa lor este într-o zonă izolată, fără vecini în apropiere. Poți ieși și să ai direct contact cu natura. Planul lor este să stea în Canada până când este sigur că și își pot relua viața normală”, a declarat un apropiat al celor doi.

Justin Bieber a postat pe contul său de Instagram o fotografie alături de soția s-a în care anunță că o să intre în izolare la domiciliu. „Partenerul meu de carantină”, scris cântărețul în dreptul pozei.

De asemenea, artistul și-a îndemnat fanii să privească serios această problemă prin care toată planeta trece în momentul de față și să rămână în casă. Justin Bieber le-a spus să se gândească la sănătatea lor și mai ales la cea a bunicilor lor.