Jurnalistul Andrew Kaczynski și soția lui, îngenuncheați de moartea fetiței lor în vârstă de 9 luni. Promisiunea impresionantă făcută în memoria Francescăi

Publicat: 27/12/2020 | 17:01

Andrew Kaczynski și soția lui, Rachel Louise Ensign, sunt îngenuncheați durerea pierderii fetiței lor care avea doar nouă luni. Francesca a murit în Ajun de Crăciun, după ce a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer în urmă cu trei luni. Cunoscutul jurnalist de la CNN și partenera sa au jurat că “își vor petrece restul vieții ca să găsească un tratament” în memoria micuței lor prințese.

Jurnalistul Andrew Kaczynski și soția lui, îngenuncheați de moartea fiicei

În vârstă de 31 de ani, Andrew Kaczynski a fost cel care a împărtășit pe social media vestea care le-a sfâșiat sufletele. Decesul fetiței a survenit la trei luni de când părinții săi celebri au anunțat că a fost diagnosticată “Tumora atipică teratoidă (rabdoidă) extrem de rară și foarte agresivă”, relatează publicația People.

“Cu inimile frânte, vă anunțăm că frumoasa noastră fiică, Francesca, a murit în brațele mamei sale și ale tatălui ei. Întotdeauna va exista un gol în inimile noastre pentru ea. Noi suntem atât de recunoscători că i-au cunoscut dragostea. Francesca, noi te iubim”, a scris reporterul de la CNN pe contul său de Twitter.

Poza în care apare alături de părinții ei a fost realizată în urmă cu câteva săptămâni, iar cea în care este singură și zâmbește a fost făcută pe 30 noiembrie, chiar de ziua tatălui ei. Ieri, jurnalista Rachel Louise Ensign și soțul ei le-au mulțumit public tuturor celor care le-au trimis mesaje senine și au donat bani pentru înmormântarea fetiței lor.

Nu rata: Lucian Ionescu, răpus de infecția cu virusul SARS-CoV-2. Impresarul vedetelor avea 63 de ani

În urmă cu câteva luni, Francesca a suferit o intervenție chirurgicală pe creier și, din nefericire, la scurt timp după operație, a făcut meningită. În ultimele săptămâni, micuța s-a luptat cu o infecție fungică – o complicație a chimioterapiei sale și a fost pusă pe un ventilator și un suport vital, conform eonline.com.