Juratul de la ”iUmor” a dat ”clasicul” Rover pe un C Class de 50.000 de euro

Publicat: 04/08/2020 | 19:09

După ani de zile Mihai Bendeac a făcut ”pasul cel mare”. Juratul de la ”iUmor” a renunțat la Land Rover-ul Discovery pe care îl deținea din 2006 și a trecut la un Mercedes C Class Coupe, pentru care a scos din buzunar o sumă frumușică. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite cu noua achiziție a actorului.

Din anul 2006, Mihai Bendeac a fost văzut la volanul aceleași mașini, un Land Rover Discovery, la care cu greu a renunțat, chiar dacă toată lumea îl sfătuia să facă acest pas. După aproape 14 ani, vedeta Antenei s-a despărțit de vechea mașină și a făcut o achiziție nouă, după care mulți întorc capul în trafic. (CITEȘTE ȘI: SĂ VEZI ȘI SĂ NU CREZI! MIHAI BENDEAC RENUNȚĂ LA BURLĂCIE. CHIAR EL A ANUNȚAT CĂ SE ÎNSOARĂ)

Mihai Bendeac, achiziție nouă

Juratul ”iUmor” se mândrește acum cu un Mercedes C Class Coupe, pentru care a scos din buzunar o sumă frumușică de bani. Deși investiția a fost una considerabilă,  Mihai Bendeac speră că este una pe termen lung, declarând că plănuiește să se bucure de bolid mai bine de zece ani.

Imediat după ce a făcut noua achiziție, actorul a simțit că peisajul nu este complet și a decis să mai schimbe câte ceva. Așa că bolidul de  50.000 de euro a fost lăsat pe mâna unor specialiști pentru un retuș final. (VEZI ȘI: DELIA ȘI MIHAI BENDEAC, ÎMPREUNĂ LA ASIA EXPRESS?! CÂNTĂREAȚA ESTE SIGURĂ: “SINGURUL CU CARE AȘ MERGE…”)

Mihai Bendeac și-a dus bolidul la tunat și a fost uluit de rezultat. Jantele au fost schimbate cu unele de 19 inci Flow Form. De asemenea, mașina a fost colantată într-o nuanță de Mat Future Military Green, cu un efect senzațional, care își schimbă nuanța, în funcție de unghiul din care este privită.

Deși și-a dorit o nouă înfățișare pentru mașina sa, Bendeac a dat mână liberă celor de la atelier și nu s-a așteptat la un asemenea rezultat. Juratul de la ”iUmor” a fost surprins de produsul final și i-a felicitat pe cei care au lucrat la mașina lui.

„Să-mi bag… da-teeee… nu cred! Băi, deci m-am uitat pe net, la variante simple, dar nu are nicio legătură. Deci este super! Este foarte frumoasă, superbă. Eu vă iubesc foarte mult pentru că sunteți artiști. Mașina asta vreau să o păstrez pentru 10 ani”, a spus Bendeac.

Noua achiziție a lui Mihai Bendeac, Mercedes C Class Coupe

Mihai Bendeac a renunțat la Land Rover

În anul 2006, Mihai Bendeac a descoperit o mașină pe care avea să o țină mult timp și de care chiar el a declarat că a fost îndrăgostit. Este vorba despre un Land Rover Discovery 3, pe care l-a ținut aproape 14 ani. (NU RATA: MIHAI BENDEAC ȘI-A PREZIS CARIERA DE ACTOR ȘI ABIA ACUM A DEZVĂLUIT TOTUL: “E SCRISUL MEU”. MESAJUL CARE L-A DAT DE GOL)

Deși toată lumea îi spune că este cazul să treacă la un alt model, actorul a rămas fidel multă vreme mașinii lui de suflet. Mai mult, în urmă cu aproximativ un an a decis să o vând, însă ceva din el nu l-a lăsat așa că a preferat să îi aducă unele îmbunătățiri și să se mai bucure o perioadă de ea. Bendeac și-a dus autoturismul la un atelier, unde i-a dat o nouă față, a schimbat culoare și interiorul.

„Mașina e veche, așa că am vrut să o vând. M-am înțeles cu cineva, însă până la urmă nu am mai dat-o, pentru că am început să plâng”, a declarat Mihai Bendeac, la momentul respectiv.

Mihai Bendeac, Land Rover Discovery

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.