Jumătate îmbrăcată, jumătate dezbrăcată. Cum a apărut Loredana Chivu azi-noapte, într-un club din București

Publicat: 19/01/2020 | 12:23

Nu se dezminte. Și pare că îi place la nebunie să șocheze, să apară, de fiecare dată, într-o vestimentație surprizătoare. Loredana Chivu face ce face și postează încă o fotografie care le dă fanilor de gândit. Cei mai mulți o apreciază constant, sunt și unele păreri critice, iar mulți – pur și simplu – rămân ”interziși”.

Vizitatoare fidelă a cluburilor ”de fițe” din Capitală și nu numai, senzuala Loredana Chivu și-a afăcut apariția ”la negru”, dar jumătate dezbrăcată și jumătate îmbrăcată. Nu se știe, cu certitudine, ce ar fi preferat fanii săi, cert este că lungimea picioarelor divei a fost din nou scoasă în evidență, fără a mai vorbi despre posteriorul faimos. O privire aruncată peste umăr, buclele revărsate pe spate și, întoarsă într-o parte doar atât, cât să trezească unele instincte masculine, vedeta a reușit, din nou, să capteze privirile.

”Ce-i frumoasa si lui Dumnezeu îi place”, a fost unul dintre comentariile postate pe pagina de socializare a Loredanei Chivu.

Loredana Chivu, o nouă apariție-șoc

”Totul pe banii lui Alex”

Sexy-Loredana se prezintă pe pagina sa de socializare drept ”model”. Firește, vizitatorii paginii sunt surprinși, de fiecare dată, de fotografiile provocatoare pe care le postează vedeta lipsită de inhibiții. Primul iubit al blondinei a fost fotbalistul Alex Necula – relația durând cinci ani -, el fiind bărbatul care a transformat-o în… femeie. Loredana Chivu a fost virgină, iar Alex a plătit pentru ca diva să-şi mărească bustul şi buzele.

Pentru ca a fost virgina, Alex i-a pus Loredanei silicoane, i-a dat bani sa isi umfle buzele si ii satisfacea toate capriciile. Ea isi cumpara haine aproape zilnic, ceasuri, parfumuri. Totul pe banii lui Alex. La randul ei, Loredana mai trece cu vedea escapadele iubitului eu. Il si iubea, dar nici nu vroia sa piarda confortul de care se bucura”, a declarat o prietenă apropiată sexy-blondinei.