Judecătorii au decis! Fostul iubit al Andreei Antonescu a pierdut ”lupta” cu Poliția

Publicat: 18/12/2020 | 16:20

Fostul iubit al Andreei Antonescu pare că nu reușește să scape de problemele cu legea. După ce a ”comis-o” în trafic, cel supranumit ” Prințișorul taxiurilor” și-a căutat dreptatea în instantă, dar se pare că norocul nu a fost de partea lui. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații savuroase.

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte savuroase și de ultimă oră legate de cel mai recent proces în care a fost implicat Ștefan Manolache, fostul iubit al Andreei Antonescu.

Din câte se pare, cel supranumit ”Prințișorul taxiurilor” a fost prins pe picior greșit de un echipaj de la Rutieră. Pesemne că s-a considerat neîndreptățit, Ștefan Manolache a încercat să își demonstreze nevinovăția în fața instanței de judecată. Fără prea mare succes!

Potrivit unor surse din mediul judiciar, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 din București, pe masa cărora s-a aflat cererea depusă de Ștefan Manolache, au dat un verdict negativ. Instanța a decis să respingă plângerea contravențională.(CITEȘTE ȘI: E SURPRIZA MOMENTULUI! “PRINȚIȘORUL TAXIURILOR” VA DEVENI TĂTIC. “VREAU DOAR SĂ…)

Tip soluție: Respinge plângerea. Soluția pe scurt: Respinge plângerea contravenţională, ca neîntemeiată. Ia act că intimata nu a solicitat cheltuieli de judecată. Cu apel în termen de 30 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 20.11.2020, şi pusă la dispoziţia părţilor de grefa instanţei”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 2 din București.

Ștefan Manolache a pierdut ”lupta” cu Poliția

Ștefan Manolache, palmares ”calificat”

”Prințișorul taxiurilor” este cunoscut ca un adevărat donjuan. Tânărul se poate mândri cu un palmares notabil al frumuseților din showbiz-ul autohton. După relația cu Silvia de la ”Bravo, ai stil!”, Ștefan Manolache a “combinat-o” pe colega acesteia Adela Tecuceanu, finalista celui de-al doilea sezon al emisiunii de la Kanal D. Ba mai mult, a fost într-o vacanță de lux cu… nepoata fostului premier Petre Roman. Fiul politicianului  Mircea Manolache s-a iubit și cu îndrăgita bloggeriţă Ioana Grama. Povestea lor de iubire nu a durat însă prea mult timp.(NU RATA: DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN PROCESUL DINTRE “FOSTUL” ANDREEI ANTONESCU ȘI POLIȚIE JUDECĂTORII AU HOTĂRÂT CĂ…)

Ștefan Manolache s-a iubit cu Andreea Antonescu
Ex-ul Andreei Antonescu a pierdut procesul cu Rutiera

Probleme cu legea

De-a lungul timpului, ”Prințișorul taxiurilor” a fost implicat într-o serie de dosare cât se poate de serioase, de natură penală, unele chiar instrumentate de DIICOT, adică în sfera criminalităţii organizate. Mai exact, el a fost cercetat într-un dosar care implica substanțele interzise, Ştefan Manolache fiind, până în primăvara acestui an, sub control judiciar.

Un alt eveniment neplăcut pentru Ștefan Manolache a fost condamnarea lui la un an de închisoare cu suspendare, după ce ar fi împușcat un taximetrist. Între el și celălalt participant la trafic a izbucnit un scandal monstru, iar tânărul a scos un pistol cu bile de cauciuc și a tras în direcția șoferului, nimerindu-l în piept, fără consecinţe prea grave, din fericire. Surprinzător, după ce a fost condamnat, Ștefan Manolache ar fi vrut să iasă din ţară, dar a fost oprit în vamă de poliţiştii de frontieră, care au anunţat Brigada pentru Combaterea Crimei Organizate (BCCO) şi a fost condus la sediul IPJ pentru audieri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.