Jorge, victima unei scamatorii în Republica Dominicană! Cum a rămas artistul fără toți banii de pe card

Publicat: 27/02/2020 | 16:52

Acum ceva timp, Jorge a fost în vacanță în Republica Dominicană, însă nu s-a putut bucura în totalitate de zilele de relaxare, pentru că a fost victima unei scamatorii, care l-a lăsat fără toți banii de pe card.

Jorge a căzut în capcana clasică a hoților de bancomate. A plecat din România cu 16.000 de lei, pe card, iar atunci când a vrut să retragă banii de la un bancomat un dispozitiv de clonare a cardurilor i-a furat pin-ul și în câteva secunde a rămas făra bani în cont. (CITEȘTE ȘI: MOMENTE GRELE PENTRU JORGE. ARTISTUL E RĂPUS DE DOR: ”MĂ DOARE SUFLETUL…”)

Toată întâmplarea l-a costat aproximativ 3.500 de euro, iar cântărețul nu a putut să își mai recupereze niciun ban. „Eram în vacanţă în Republica Dominicană cu familia şi am vrut să scot bani de la un bancomat. Atunci am rămas fără toţi banii de pe card pentru că pe acel bancomat era montată o «maimuţă»”, a declarat Jorge.

Poliția a fost complice

Nici autoritățiile din Republica Dominicană nu l-au putut ajuta pe artist, chiar mai mult lângă bancomat se afla un polițist, care era complicele celor care montaseră dispozitivul.

 „Când a ieşit cardul din bancomat, a ieşit cu tot cu «pisica» pusă în aparat şi mi-am dat seama ce s-a întâmplat. Am pierdut atunci 16.000 de lei. Şi fix lângă bancomatul respectiv se plimba un «poliţist». M-am dus să-i spun ce am păţit şi să mă ajute să iau legătura cu banca, să opresc transferul, iar poliţistul a zis să îi dau lui «pisica» (aparatul care a ieşit din bancomat odată cu cardul). M-am prins imediat că ceva este în neregulă cu acel «poliţist» şi că probabil este mână în mână cu cei care mi-au furat banii. Atunci am aruncat pe jos dispozitivul şi am călcat pe el. Iar «poliţistul» era disperat că i-am distrus dispozitivul. Nu am făcut nimic atunci şi nu am mai recuperat nici un ban”, a declarat Jorge, pentru Click.ro, acum ceva timp.