Jorge trece prin momente grele: ”Mă gândeam la copii şi îl rugam pe Dumnezeu să mă lase să trăiesc”

Publicat: 11/12/2019 | 14:46

Jorge s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, marţi seara, iar fanii lui au fost foarte îngrijorați. Artistul i-a liniștit, însă, a doua zi.

El a postat pe reţelele de socializare o fotografie în care apărea pe un pat de spital, iar cei care îl admiră l-au luat imediat la întrebări. „Cine mai mănâncă la restaurant? Eu nu”, a scris Jorge de pe patul de spital.

În imaginea postată de Jorge se vedea că este foarte slăbit şi că nu se simte bine, dar miercuri, artistul a povestit că a făcut toxiinfecţie alimentară, după ce a mâncat la restaurant. Din fericire, însă, Jorge și-a revenit și a fost externat.

Jorge a dezvăluit că s-a rugat Divinităţii să-l ajute să se facă bine, pentru că micuţii lui au nevoie de el. Va trebui să respecte, însă, un regim alimentar indicat de medici, care i-au scos din meniu alimentele grase.

„Credeați că mor? Nu scăpați așa ușor de mine ? Dar pot să va jur că aseară m-am cam speriat cu toxiinfecția alimentară. În fiecare minut mă gândeam la copii și îl rugăm pe Dumnezeu să mă lase să trăiesc pentru copiii mei. Love you ♥️ În plus, e exact ce aveam nevoie acum de Crăciun ??. La revedere tobă, lebăr, porc, salată beuf. Mulțumesc celor care mi-au scris la story. Viaţa este minunată”, a scris Jorge pe Instagram.