Jorge a semnat cu Pro TV! Artistul va prezenta Masked Singer România: “Acest format o să creeze isterie”

Publicat: 28/02/2020 | 14:22

Jorge a semnat cu șefii de la Pro TV! Artistul va prezenta “Masked Singer România” și azi a făcut primele declarații despre cel mai spectaculos show TV al momentului. În trecut, George Papagheorghe, pe numele din buletin, a moderat emisiunea “Super Potriveala” de la Kanal D, iar la Antena 1, a fost gazda show-ului “România dansează”.

Citește și: INNA, Ana Morodan, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, cei 4 detectivi de la Masked Singer România noul show de la PRO TV

Jorge, prezentatorul emisiunii “Masked Singer România” de la Pro TV

Cu o carieră binecunoscută în industria muzicală, dar și în cea a televiziunii, Jorge este fericit că va prezenta “Masked Singer România”, emisiune care va rula în curând în grila Pro TV-ului.  Show-ul a devenit un fenomen mondial, iar cântărețul este convins că oamenii care vor urmări formatul din țara noastră vor încerca să descopere ce vedete își ascund identitatea în măști.

“Sunt mai mult decât bucuros să iau parte la un show atât de spectaculos, atât de complex și atât de iubit în lume. Abia aștept să-i provocăm pe telespectatori să descopere ce personalități publice din România se ascund în măștile de la Masked Singer România. Sunt ferm convins că acest format o să creeze isterie în rândul tuturor românilor și că vor pune cap la cap indicii de la o ediție la alta pentru a descoperi cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii. Din aceasta primavara sunt gazda voastra la «Masked Singer Romania»” este mesajul postat de Jorge pe pagina lui de Facebook, Instagram.

Energic, funny și cu un umor debordant, în calitate de prezentator al acestui show, Jorge va introduce în scenă fiecare mască, va conduce duelurile dintre ele și se va alătura celor patru detectivi în încercările lor de a descoperi cine sunt cele 12 celebrități care se ascund în spatele unor personaje nemaivăzute, au transmis oficialii de la Pro TV. Nici gazda show-ului, nici detectivii, nu știu cine se află în măști. Toți vor fi intrigați și gata să facă orice pentru a descoperi cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii.

“Masked Singer România” este un show TV în care vedetele intră în pielea unor personaje fantastice. Nimeni nu va ști identitatea acestora, ele fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv față de familie și prietenii apropiați. În fiecare ediție, măștile vor cânta și se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puține aprecieri din partea publicului se va demasca și va părăsi show-ul. Un grup de detectivi, format din Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, va încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască, ajutat fiind de informațiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare.