Jojo, speriată teribil de coronavirus! Apel disperat către români: “Mai bine exagerăm! Hai să…”

Publicat: 01/04/2020 | 13:42

Cătălina Grama sau Jojo, pe numele ei de scenă, a făcut un apel către toți românii, pe care îi îndeamnă să țină cont de apelul făcut de autorități de a sta izolați pentru că doar astfel vom putea învinge pandemia de COVID-19.

VEZI AICI: MEDICUL STREINU-CERCEL, NOI INFORMAȚII DESPRE CORONAVIRUS. CUM NE PUTEM FERI DE COVID-19 ȘI CÂND VA REVENI TOTUL LA NORMAL

Actrița a mărturisit că iese cu teamă din casă, deși poartă mască și mănuși, și că evită pe cât posibil să intre în contact cu alți oameni, în special când merge la cumpărături.

Dacă ai grijă de tine, ai grijă de toți ceilalți. Dacă te protejezi pe tine, îi protejezi pe ceilalți. Încă văd oameni care ies cu copiii cu bicicletele la plimbare pe străzi. Încă văd oameni care intră fără mănuși la cumpărături și ating alimentele pe care noi ceilalți le luăm în urma lor și le ducem acasă copiilor noștri. Încă văd oameni care refuză să păstreze distanța la coadă la casa de marcat. Încă văd oameni care fac bășcălie pe tema asta.

Nu suntem prizonieri acasă, suntem în siguranță acasă. Și da, trebuie să ne protejăm când ieșim, ca să-i protejăm atât pe cei din familia noastră, cât și pe ceilalți. Este o perioadă în care trebuie să fim mai uniți decât oricând în gândire și în fapte. Hai să ne gândim că dacă atingem fără mănuși alimentele sau diferitele pachete sau obiecte din supermaketuri îi expunem pe toți ceilalți din jurul nostru unui risc care nu merită asumat, mai ales într-o perioadă ca asta. Hai să facem cumpărăturile responsabil și în rest să stăm acasă.

Mai bine exagerăm decât să luăm lucrurile prea ușor. Asta e opinia mea. Eu ies cu frică la cumpărături. Frică, da, pentru că alți oameni nu se protejează și pentru că am doi copii mici acasă”, este îndemnul făcut de Cătălina Grama pe pagina personală de Instagram.

VEZI AICI: ȚARA CARE A INTERZIS CUVÂNTUL “CORONAVIRUS”. CEI CARE POARTĂ MASCĂ SAU DISCUTĂ DESPRE COVID-19 RISCĂ SĂ FIE ARESTAȚI

Jojo are doi copii, Achim și Zora

Cătălina Grama, cunoscută drept Jojo, are o relație de mai bine de 7 ani cu Paul Ipate, iar fructul iubirii lor este Zora (4 ani). Jojo mai are un copil, Achim (9 ani), dintr-o legătură anterioară.