Jojo încearcă să-și păcălească fetița, dar…”O mămică super ciufulită și un pic ciufută!”

Publicat: 04/02/2020 | 22:35

Jojo a povestit, zilele trecute, cum încearcă din răsputeri, de multe ori, s-o păcălească pe Zora, fetița ei de patru anișori, să meargă la grădiniță. Dar tentativele sunt, de regulă, un eșec.

“Mergem la gradi?” “Nu, mai stau cinci minute!” Si uite asa, ne-am lungit o ora peste ora normala de plecare. Uneori copiii se hotarasc sa glumeasca dimineata. Si cu ochii carpiti de somn, si cu rabdarea din dotare, incerc din rasputeri sa gasesc cele mai faine motive pentru care trebuie sa plecam de acasa. “La gradi e petrecere! Au inceput copiii fara tine!” Nimic. Zora alearga prin casa. “Elefantelul vrea sa se intalneasca si el cu celelalte jucarii!” (CITEȘTE ȘI: LA APROAPE DOI ANI ȘI JUMĂTATE DE CÂND A ADUS-O PE LUME PE FETIȚA EI, A APĂRUT ȘI PRIMA POZĂ CU CHIPUL FIICEI LUI JOJO)

“Ba nuuuu!” Si rade! Si tot asa.

Rezultatul? O mamica super ciufulita si un pic ciufuta, care nici macar nu a apucat sa isi bea cafeaua, in intarziere cu peste o ora pentru ceea ce avea de facut.

Noroc ca Achim a avut o zi libera!????????‍♀️Copiii au timpul lor si uneori nu tin cont de toate barierele noastre. Si poate e mai bine asa. Ne amintesc cumva ca viata mai inseamna si alte lucruri, cum ar fi joaca si distractie la 7 si 8 dimineata, nu numai respectarea unui program. Voi cum ii convingeti pe cei mici sa mearga la gradinita?”, a fost povestioara hazlie a lui  Jojo. (NU RATA: PAUL IPATE S-A ÎNCORDAT, IAR JOJO NU A AVUT CE FACE: ”PISOIUL MERGE CU NOI!”)

Jojo are doi copii, Achim și Zora

Cătălina Grama, cunoscută drept Jojo, are o relație de mai bine de 7 ani cu Paul Ipate, iar fructul iubirii lor este Zora (4 ani). Jojo mai are un copil, Achim (9 ani), din relația anterioară.