Jojo a împlinit 40 de ani! Cum și-a serbat vedeta ziua de naștere. „Fac trecerea către noua perioadă din viața mea”

Publicat: 22/04/2021 | 17:16

Actrița Cătălina Grama, alias Jojo, și-a serbat astăzi ziua de naștere. Vedeta a petrecut alături de cele mai bune prietene, la o terasă din Capitală. Jojo a împlinit 40 de ani și este gata pentru o nouă etapă din viața ei.

Jojo și-a serbat ziua de naștere. Actrița și-a adunat cei mai buni prieteni și au petrecut câteva ore la o terasă din Capitală. A primit numeroase buchete de flori și cadouri pe măsură. Actrița s-a arătat foarte fericită și a mărturisit că de acum o nouă etapă din viața ei va începe și are de când să se bucure din plin de ea. (CITEȘTE ȘI: JOJO A VORBIT DESPRE AL TREILEA COPIL: “AM STAT FOARTE MULT UNII CU ALȚII ACASĂ”. )

Deși a împlinit 40 de ani și este mamă a doi copii, Jojo arată incredibil. De ziua ei, actrița a ales să poarte o ținută roz, care i-a subliniat perfect corpul și formele. Cătălina Grama a împărtășit și cu internauții cum și petrecut ziua de naștere și a postat câteva imagini pe contul său de Instagram.

„Dragul meu 40 îți spun cu zâmbetul pe buze bine ai venit!!! Viața e roz și roz este lumea toată! Și la 40”, a scris Jojo.

Jojo, mesaj impresionant

Seara trecută, Jojo a publicat un mesaj impresionant pe rețelele de socializare. Vedeta s-a bucurat de ultima noapte în care a avut 39 de ani și a făcut un bilanț al vieții ei de până acum. S-a arătat mulțumită de tot ce a realizat și a spus că mai are încă multe lucruri de făcut. (VEZI ȘI: DEZVĂLUIREA CUTREMURĂTOARE A LUI JOJO: ”AM LEȘINAT, AM CĂZUT ȘI…”)

„Astăzi este ultima seara a mea la 39 de ani. Se spune că femeia la 40 de ani adaugă peste toată experiența vieții de până atunci înțelepciunea ei. Au fost până acum 39 de primăveri frumoase. Celelalte de abia acum vor începe să vina. Ce am învățat în toți acești 39 de ani?

Să mă apreciez mai mult, să fiu mai blânda cu mine, să am mai multa răbdare și să îmi onorez trecutul cu toate cele care s-au întâmplat sau nu au putut să se întâmple.

O prietenă dragă mie mi-a spus că în fiecare an de ziua noastră de naștere facem un bilanț. Al meu arata așa: Achim, Zora, Paul, familia mea, prietenii mei, o cariera lungă, două pisici, doi câini, multe flori plantate, multe cântece cântate, locuri minunate vizitate și toate făcute cu multă multă iubire! Așadar, în noaptea asta, fac trecerea către noua perioada din viața mea. Sunt fericită că am ajuns până aici pe drumul meu și aștept cu inima deschisă tot ce urmează!”, a scris Jojo.

 

Sursa foto: Instagram