Jojo a aflat rezultatul testului pentru coronavirus! Ce se întâmplă cu vedetele de la „Te cunosc de undeva!”

Publicat: 21/06/2020 | 18:01

Jojo a anunțat astăzi că a aflat rezultatul testului pentru coronavirus. Iată ce se întâmplă cu vedetele de la „Te cunosc de undeva!”.

Toată echipa emisiunii de la Antena 1 trece prin momente tensionate după ce Marcel Pavel a confirmat că are coronavirus. De altfel, și Ozana Barabancea, Adriana Trandafir, Andrei Ștefănescu, Toto Dumitrescu și Alina Pușcaș au anunțat că au contractat virusul și sunt internați. 

„Am avut un noroc imens!”

Din câte se pare, la filmările emisiunii, care au avut loc acum mai bine de o săptămână, nu s-au purtat măști de protecție, așa că, după ce Pavel a anunțat că este bolnav, conducerea televiziunii le-a recomandat tuturor celor din echipa „Te cunosc de undeva!” să se testeze și să se autoizoleze. 

„Zilele acestea am trăit emoții mari. Am avut însă un noroc imens, atât pentru copii, cât și pentru noi, că testul meu Covid a ieșit negativ. Cu răbdare și credință însă, o să depășim împreună și perioada aceasta. Le doresc multă sănătate tuturor colegilor și prietenilor mei. La Te cunosc de undeva s-a creat o echipa foarte faină și în sezonul asta și suntem uniți. Cu siguranță totul va fi bine”, a scris Jojo pe Instagram.

De asemenea, Liviu Vârciu, și el parte din echipa emisiunii, a anunțat că se află în izolare la domiciliu, alături de iubita lui și cei doi copii pe care îi au împreună. Artistul nu a precizat, însă, dacă a făcut sau nu un test. 

Monica Anghel, Cosmin Seleși, Tavi Clonda și Ami au anunțat, pe rețelele sociale, că testele lor au ieșit negative. 

„Este normal și este de datoria mea să vă spun exact cum stau lucrurile. Pe data de 10 iunie m-am întâlnit ultima dată cu colegii mei de la Te cunosc de undeva. Pe data de 17 iunie am făcut testul, pentru a vedea dacă am COVID. Testul a ieșit negativ. Țin să precizez acest lucru, că testul a ieșit negativ și nu sunt asimptomatică. Deci testul a ieșit negativ. Cu atât mai mult cu cât am făcut testul la 7 zile după ce m-am întâlnit cu colegii mei. Nu mai există nici un risc, după cum am vorbit cu medicii”, a spus Monica Anghel într-un live pe Facebook.