Johnny Depp a făcut pasul pe care toată lumea îl aștepta! Milioane de fani au fost în extaz

Publicat: 17/04/2020 | 23:53

Actorul Johnny Depp se află în autoizolare și  a fost răpus de plictiseală așa că și-a făcut primul cont pe o rețea socială. Până acum el a lipsit complet din lumea online, refuzând să se înscrie pe orice platformă.

Fanii actorului așteaptă de ani de zile ca acest lucru să se întâmple , dovadă stând și faptul că într-o singură zi, Johnny Depp a ajuns să aibă aproape 2,5 milioane de urmăritori pe Instagram. (CITEȘTE ȘI: COLIN FARRELL ȘI FIICA LUI JOHNNY DEPP, SURPRINȘI ÎMPREUNĂ ÎN BUCUREȘTI. IPOSTAZELE ÎN CARE AU FOST FILMAȚI CEI DOI)

Johnny Depp a declarat că debutul lui pe rețelele de socializare se datorează situației actuale. Acesta vrut să alunge „monotonia infernală a carantinei” provocate de noul coronavirus, scrie Sky News. (VEZI ȘI: LIDIA BUBLE, TOATĂ ”PIELE DE GĂINĂ” CÂND A VĂZUT UN ALT BĂRBAT! ”NU L-AȘ RATA NICIODATĂ!)

Imediat ce și-a făcut contul actorul a și postat prima fotografie, urmată de un clip video.

„Vă mulțumesc pentru bunătatea voastră, pentru sprijinul de neclintit și pentru puterea voastră în acești ani…Nu am mai simțit nevoia să fiu pe o rețea socială. Acum e timpul să pornim un dialog, în timp ce amenințarea acestui inamic invizibil a cauzat deja tragedii de nedescris în viețile oamenilor”, a spus actorul, în clipul video.

Inițiativa lui Johnny Depp a fost extrem de apreciată de fani, care au lăsat o mulțime de aprecieri și comentarii pozitive.

 

View this post on Instagram

 

Collaboration with my dear friend @jeffbeckofficial . Link in Bio

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on