Johnică a făcut ce a făcut și a scos-o! Direct în cartierul milionarilor…

Publicat: 26/04/2020 | 23:36

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de neegalat. Johnică a făcut ce a făcut și și-a scos soția la promenadă, direct în cartierul milionarilor.(VEZI ȘI: NUNTĂ REGALĂ ÎNTRE JOHNICĂ ȘI “PRINȚESICA” DE LA PAȘCANI)

Romantismul pare să fie mai puternic în timpul pandemiei. Și asta a demonstrat-o unul dintre cei mai bogați tineri din România, Johnică, nimeni altul decât fiul ex-primarului din Bușteni. (NU RATA: SOȚIA PRIMULUI FOTBALIST DE NAȚIONALĂ CARE DEVINE TĂTIC ÎN IZOLARE, DECLARAȚII ÎN PREMIERĂ )

O plimbare romantică în vremea pandemiei

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Alexandros ”Johnică” Savin în zona de nord a Capitalei. După zilele de izolare, fiul fostului edil din Bușteni a decis să iasă la o plimbare romantică alături de frumoasa lui parteneră de viață, Roxana, fiica Doinei Cepalis, una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din țară.

Cu măștile ”la purtător”, dar fără mănuși de protecție, Johnică și ”Prințesica” din Pașcani au luat-o la pas prin cartierul milionarilor. După atâtea zile de stat în casă, pare să fie, de altfel, singura soluție ca să îți dezmorțești mușchii. Chiar dacă Johnică pare să fie un romantic incurabil, s-a adaptat condițiilor de pandemie și a încercat să respecte distanțarea socială de soția lui. (VEZI ȘI: TOPUL VEDETELOR CARE FAC PLAJĂ ÎN CELE MAI SEXY POZIȚII. PE CE LOCURI SUNT DELIA, LORA, BIANCA DRĂGUȘANU ORI LOREDANA CHIVU)

Johnică și ”Prințesica” din Pașcani au luat-o la pas prin cartierul milionarilor

Johnică și ”Prințesica” din Pașcani, nuntă regală cu 350 de invitați!

În luna iunie a anului trecut, Alexandros ”Johnică” Savin, fiul ex-primarului din Bușteni, și Roxana Cepalis, ”Prințesica” de la Pașcani, fiica celebrei Doina Cepalis, s-au căsătorit, într-o atmosferă de mare fast, așa cum le este, de altfel, rangul. Lucian Bute, părinții Simonei Halep, Elena Gheorghe și multe alte nume celebre din sport, showbiz sau din politică au fost martori la mega-evenimentul ce a unit două dintre cele mai bogate familii din România.

Cununia religioasă a avut loc la Mănăstirea Cașin, acolo unde o parte dintre cei 350 de invitați, unul și unul, au vrut să le fie alături tinerilor însurăței. Apoi, petrecerea!  Alaiul s-a mutat la Snagov, astfel că după ora 19:30, când s-au deschis ”porțile” clubului, oameni de vază și-au făcut apariția pentru a se distra alături de îndrăgiții miri și de familiile acestora. (NU RATA: FIICA CELEBRULUI DUCKADAM POVESTEȘTE CUM A LOVIT COVID-19 AMERICA. “CE ESTE CU ADEVĂRAT ȘOCANT SUNT…”)

Johnică și ”Prințesica” din Pașcani , plimbare romantică prin cartierul milionarilor

Imperiu financiar de peste 30 milioane de euro

Roxana, moştenitoarea unui imperiu financiar de peste 30 de milioane de euro, îşi afişează, de regulă, pe rețelele de socializare, achiziţiile importante de la casele de modă: genţi de zeci de mii de euro, haine foarte scumpe, dar şi alte accesorii preţioase!

Este fiica Doinei Cepalis, o femeie de afaceri respectată în zona Moldovei și care a făcut profit în industria textilă, având clienți în peste 50 de țări. Ea a mărturisit într-un interviu că are un ajutor de nădejde în fiica sa, care este implicată în business-urile familiei.

Premiat de tatăl său cu un Porsche Cayenne

De partea cealaltă, Alexandros Savin este și el un sprijin pentru familia sa în afacerile cu hoteluri din Bușteni și are o relație “de milioane” cu tatăl său. De altfel, “Johnică” a fost recompensat de tatăl său cu un Porsche Cayenne pentru că a obținut bacalaureatul cu o medie impresionantă, 9,57.

Cuscrul Doinei Cepalis are, la rândul lui, o avere impresionantă. Deține mai multe terenuri în Comarnic, Periș, Vidra și Bușteni, atât în intravilan, cât și agricole. Are inclusiv patru apartamente. De-a lungul timpului, numele lui a apărut în revistele care au întocmit topul celor mai bogați români, valoarea averii sale fluctuând între 25 și 8 milioane de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)