Joe, „măcelarul” lui Bebino, cere să fie eliberat din închisoare pe motive de boală, însă a refuzat expertiza medico-legală

Publicat: 08/04/2021 | 17:46

Cezar Petcu, zis Joe, bărbatul care l-a înjunghiat pe Bebino, liderul Clanului Sportivilor din București, își dorește  să fie lăsat în libertate, din motive medicale. Deținutul refuză, însă, să își facă expertiza medic-legală care să ateste spusele lui.

„Măcelarul” lui Bebino a făcut două cereri în decurs de câteva luni pentru a fi eliberat din închisoare, din cauza unor problem medicale. Joe spune că suferă de afecțiuni neurologice, cardiac și digestive, care nu pot fi tratate în cadrul spitalului din penitenciar. Astfel, acesta a cerut întreruperea sentinței de cinci ani.

În urmă cu o săptămână și jumătate, judecătorii au analizat cererea lui Petcu și au solicitat închisorii înscrisuri medicalecare să ateste că acesta este în evidență cu afecțiuni cronice. De asemenea, magistrații au emis o adresă către deținut prin care este întrebat dacă e de acord cu efectuarea unei expertize medico-legale.

CITEȘTE ȘI: Rivalul lui Bebino, pedepsit aspru în închisoare! Cezar Petcu, taxat după ce a fumat trabuc în celulă și s-a postat pe TikTok

În urmă cu câteva luni, Joe a refuzat să se supună unei expertize medico-legale, deși pretindea că este bolnav și că nu mai poate să stea închis. Tânărul nu a adus nici un act medical doveditor ba chiar a refuzat să se prezinte în fața comisiei medicale a penitenciarului pentru a fi analizat dacă este sau nu bolnav.

Mai mult, conducerea de la Rahova a anunțat judecătorii că Petcu nu este în evidența cabinetului medical din cadrul închisorii cu afecțiuni cronice. În aceste condiții, judecătorii i-au respins deținutului cererea, dar asta nu l-a împiedicat pe acesta să formuleze o altă solicitare cu exact același text.

VEZI ȘI: Bebino are liber! Interlopul a scăpat de arestul la domiciliu. Ce au decis magistrații