Joe din Drumul Taberei (ex-EBA, ex-Bianca), la promenadă ca în liceu cu o sexy-șatenă. A respectat distanțarea socială și…

Publicat: 07/04/2020 | 23:36

Pandemia de coronavirus i-a băgat în criză și pe donjuanii României. Fostul iubit al Elenei Băsescu a fost nevoit să schimbe ”tactica de joc”. Joe din Drumul Taberei a ieșit la promenadă ca-n anii de liceu. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase. (CITEȘTE ȘI: AM AFLAT ULTIMA COMBINAŢIE DIN VIAŢA DE NOAPTE A ROMÂNIEI)

”Dispărut” de o bucată de vreme din peisajul monden, Joe din Drumul Taberei, devenit cu adevărat celebru după relaţia cu mezina ex-preşedintelui Băsescu, Elena, a (re)apărut în plină pandemie de coronavirus. Din cauza crizei provocate de coronavirus, donjuan-ul a fost nevoit să schimbe abordarea când a fost vorba de o plimbare alături de o sexy-șatenă. (VEZI ȘI: FOSTUL IUBIT AL ELENEI BĂSESCU ”LOVEŞTE NEAŞTEPTAT” JOE DIN DRUMUL TABEREI I-A „SUFLAT” BOMBA-SEXY LUI…)

Plimbare la distanță

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Joe din Drumul Taberei în zona de nord a Capitalei. Din câte se pare, fostul iubit al Elenei Băsescu, dar și al Biancăi Drăgușanu (TOATĂ POVESTEA AICI) s-a adaptat condițiilor impuse de starea de urgență. Tânărul afacerist a ieșit la promenadă cu o sexoasa șatenă. Ca-n anii de liceu, Joe din Drumul Taberei și companioana lui s-au plimbat preț de mai multe minute pe Șoseaua Nordului. Îmbrăcați lejer, cei doi s-au bucurat de vremea frumoasă și au discutat în periplul lor despre tot felul de lucruri, într-o atmosferă relaxantă. Pesemene că, după atâta carantină, tânărul și sexoasa șatenă au simțit nevoia să ”evadeze” din locuință.

Cu toate că nu au utilizat echipamentul de protecție, mănuși și mască, Joe și însoțitoarea lui au respectat, totuși, ”distanțarea socială”, un lucru demn de apreciat în această vreme. (NU RATA: FOSTA IUBITĂ A “REGELUI YOUTUBE” E BLOCATĂ ÎN ISTANBUL. “NU ȘTIU CÂT O SĂ MAI STAU AICI ȘI…”)

Joe din Drumul Taberei a ”evadat” din izolare și o ”arde ca-n anii de liceu

S-a iubit cu EBA! 

Joe din Drumul Taberei, pe numele lui real Ionuţ Daniel Gheorghe, a făcut o avere frumuşică din afaceri imobiliare, aşa că îşi permitea în urmă cu ceva ani o super-maşină de 200.000 de euro, cam în perioada când se cuplase cu Elena Băsescu. Tocmai businessurile din care câştigase 1,5 milioane de euro nu i-ar fi fost pe plac lui Traian Băsescu, astfel că relaţia cu fiica acestuia s-a răcit încet, dar sigur. Fiecare a mers pe drumul lui, Elena s-a măritat, a făcut doi copii minunaţi, a divorţat… iar Joe şi-a văzut şi el de ale lui! (VEZI AICI: Iubita lui JOE DIN DRUMUL TABEREI l-a zăpăcit pe GIGI BECALI cu…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)