Jocuri de culise la Survivor România! Una dintre concurente este acuzată că a pierdut intenționat imunitatea. „Vrea să scape de el”

Publicat: 25/04/2021 | 09:30

Încă o săptămână grea pentru concurenții Survivor România. Finalul se apropie, iar fiecare dintre ei își întărește strategiile. Mai mult, una dintre concurente este acuzată că a pierdut intenționat la jocul de imunitate, doar pentru a putea elimina un coleg.

Se fac jocuri de culise la Survivor România sau cel puțin așa se vede de acasă. Maria, una dintre Războinice, a fost acuzată de telespectatori că a pierdut intenționat jocul de imunitate. Se pare că tânăra ar avea o strategie individuală și a dorit ca echipa ei să piardă, pentru a putea nominaliza chiar un coechipier. (CITEȘTE ȘI: JADOR ESTE OUT DE LA SURVIVOR ROMÂNIA. FAIMOSUL ȘI-A SPART UN DINTE ȘI ARE MARI PROBLEME DE SĂNĂTATE)

„Mi se pare că Maria a trântit meciul”, „Da, și eu am avut impresia că Maria nu a vrut să câștige”, „Și eu cred la fel. Este clar că nu a vrut să câștige”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

„Vrea să scape de el”

Se pare că unii dintre telespectatori au intuit strategia după care joacă Maria. În urma pierderii meciului, echipa Războinicilor este nevoită să aleagă o nouă persoană în Consiliul de nominalizare. Din echipa lor se mai află deja pe listă și Albert. (VEZI ȘI: CINE O SĂ FIE FINALIȘTII SURVIVOR ROMÂNIA? CĂTĂLIN MOROȘANU A FĂCUT PRONOSTICURI SURPRINZĂTOARE. „AR AVEA O ȘANSĂ RIVALUL MEU”)

Astfel, internauții spun că Maria a pierdut intenționat în numele unei strategii. Aceasta și-ar dori să îl nominalizeze pe Sorin și de aceea nu și-a dat interesul în cadrul jocului.

 „Nu a vrut să aducă puncte pentru că știe că Albert va vota Sorin. Vrea să scape de el”,  „Vrea să plece Sorin acasă, bravo ei”, „Una e să pierzi și alta e să trântești”,  „Și eu vreau să plece Sorin, dar nu e corect”, au spus unii oameni din mediul online.