Joacă la Superbet sistemul loto potrivit, iar șansele tale la câștig vor crește exponențial!

Publicat: 14/04/2020 | 19:21

Jocul de loto este unul de noroc, dar nu doar de noroc! De-a lungul timpului, unii pariori au câștigat atât de des, încât alții s-au întreabat cu invidie cum au reușit. Ei bine, despre acești câțiva ași din mâneca vom vorbi în acest articol, iar ei poartă generic numele de sisteme loto sau strategii loto.

Cei care pariază pe numere online, pe www.superbet.ro sau pe aplicația de mobil, au la îndemână multe instrumente de alcătuire a sistemului loto câștigător.

Crează cont online la Superbet și ai la dispoziție numeroase statistici și informații, pentru ca tu să pariezi sistemul potrivit!

Inspiră-ți sistemele loto din probabilitățile matematice!

Un avantaj enorm pentru jucătorii online de loto de la Superbet sunt cifrele puse la dispoziția lor de către operator. Practic, în fereastra în care se deschide loteria preferată se regăsesc lângă numerele pe care se poate paria încă două cifre superimportante. Prima reprezintă de câte ori a fost extras acel număr în ziua respectivă, iar a doua indică de câte ori a fost extras din urnă primul. Mai mult decât atât, pariorii de loto experimentați sunt încântați de alte câteva statistici foarte relevante în procesul pre-pariere, aflate la îndemâna lor.

Pe coloana din stânga se regăsesc mereu informații despre cele mai frecvente și cele mai rare 5 numere, despre perechea sau trio frecvent extrase și perechea sau trio frecvent consecutiv extrase. Toate aceste lucruri sunt esențiale în selectarea numerelor pe care vrei să le joci la o anumită loterie și, fără să fie o garanție a câștigului, reprezintă un sistem loto corect. Mai mult decât atât, ține minte că peste 60% din numerele câștigătoare la o loterie au fost extrase și la una dintre ultimele 3 extrageri!

Superbet îți oferă online toate informațiile despre frecvența numerelor câștigătoare, la toate loteriile sale, pentru ca tu să pariezi informat.

Joacă la Superbet sistemul tablei de loto împărțite!

Unul dintre cele mai cunoscute sisteme loto din lume este cel al tablei împărțite. Este unul destul de simplu și a dat roade pentru mulți jucători superpasionați de loteriile de tip Keno sau Kino. Practic, acesta necesită împărțirea tabelului cu numere în două sau în patru părți egale (acolo unde este posibil). După ce ai făcut asta, alegi din jumătatea sau din sfertul selectat de tine 10 cele mai frecvente numere extrase și le împarți în două bilete cu câte 5 numere. Pe acelea le joci identic și fără excepție la următoarele 10 extrageri și ai șanse mari să iasă.

Indiferent ce sistem loto preferi, Superbet te așteaptă online cu o ofertă de zile mari.

Un alt mare pasionat de loto a inventat alte două sisteme, ”Hit Pattern Chart” și ”Skip and Hit Chart”, care se bazează oarecum tot pe probabilități. Practic, în prima strategie, acesta ne spune să luăm ca reper doar extragerea precedentă și dintre toate numerele extrase să le pariem încă o dată doar pe primele 5 cele mai populare. În celălalt sistem, inventatorul are aceeași schemă, cu excepția faptului că te raportezi la penultima extragere, nu la ultima. Aici, ideea este că un număr care nu a fost extras runda trecută are șanse mai mari să iasă runda aceasta.

Intră în joc pe site și pe aplicația de mobil și pune numerele să lucreze în favoarea ta!