Jo și Juno și-au mai dat o șansă? Gina Pistol i-a dat de gol

Publicat: 25/06/2021 | 07:59

Jo și Juno au susținut că nu cred în ” ciorba reîncălzită” deși de-a lungul relației și-au mai dat câte o șansă și asta pentru că dragostea lor a fost una foarte puternică. Aspect care, e foarte probabil, să-i fi făcut să-și dea seama și acum, că sunt făcuți unul pentru celălalt. Cei doi cântăreți au fost surprinși de Gina Pistol, la botezul fiicei sale, îmbrățișați. 

În acest weekend, Smiley și Gina Pistol și-au creștinat fetița și apoi au petrecut alături de cele mai apropiate persoane din viața lor. Printre invitați s-au numărat și Jo și Juno, care, la un moment dat, au făcut gesturi care trădează faptul că încă au sentimente unul față de celălalt.

Prezentatoarea TV a postat pe Instastory o fotografie în care cei doi apar îmbrățișați, dar ceea ce a atras atenția a fost descrierea pe care Gina Pistol a ales să o pună în dreptul acesteia: „Jo și Juno= …  „

Iar acest lucru nu a făcut decât să alimenteze speranțele fanilor că Jo și Juno și-au mai dat o șansă.

CITEȘTE ȘI ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE JO ȘI JUNO S-AU DESPĂRȚIT. ARTISTA SPUNE TOT:  „AM FOST GELOASĂ ÎN RELAȚIA CU EL, IAR EU NU PREA SUNT FĂRĂ MOTIV”

Care a fost motivul despărțirii dintre Jo și Juno

În urmă cu ceva timp, Jo a făcut dezvăluiri despre motivul pentru care povestea de iubire dintre ea și Juno s-a terminat. Potrivit declarațiilor acesteia, certurile deveniseră destul de dese iar ea a fost geloasă peste măsură.

”Am avut o relație cu năbădăi. Ne-am iubit mult, noi așa, doar că nu ne potriveam neapărat, firile noastre nu se potriveau, câteodată ne certam, câteodată ne împăcam.

Dar și când ne împăcam…cred că de asta ne și certam, ca să ne împăcăm. Ne împăcam frumos rău. Pentru vârsta pe care o aveam atunci, a fost ok. Era foarte impulsiv, nu se putea controla. Cu asta nu puteam să mă obișnuiesc”, a declarat Jo în cadrul unei emisiuni TV.

VEZI ȘI JO ȘI JUNO, MĂRTURISIRI NEAȘTEPTATE DUPĂ DESPĂRȚIRE: ”MĂ MAI IA CÂTEODATĂ DORUL DE TINE”

Sursă foto: instagram.com