Jill Biden, supusă unei intervenții medicale. Anunțul făcut de oficialii de la Casa Albă

Publicat: 14/04/2021 | 21:30

S-au scurs clipe pline de emoții în familia președintelui american, Joe Biden! Soția lui a fost astăzi supusă unei intervenții medicale. Iar la câteva ore după ce procedura s-a încheiat, oficialii de la Casa Albă au făcut câteva precizări despre starea de sănătate a lui Jill Biden.

Jill Biden, pe mâinile medicilor în cursul acestei zile

În vârstă de 69 de ani, Prima Doamnă a SUA a avut astăzi o “procedură medicală comună” peste care a trecut cu bine, au transmis jurnaliștii de la ABC News. Natura intervenției nu a fost precizată în comunicatul oferit de reprezentanții de la Casa Albă.

Joe Biden şi-a însoţit soţia la centrul medical din Washington, unde era programată. Ulterior, ei s-au întors împreună la Casa Albă, în cursul dimineţii, în faţa fotoreporterilor care urmăresc zilnic activităţile preşedintelui american de 78 de ani.

“Prima Doamnă a suportat bine procedura şi s-a întors la Casa Albă pentru a-şi relua programul normal”, a declarat Elizabeth Alexander, directoarea sa de comunicare.

Citește și: Cine este Jill Biden! Președintele american se află la a doua căsătorie, după ce a trăit o dramă

Ieri seară, cei de la Casa Albă au anunţat că Jill Biden are “o întâlnire pentru o intervenţie medicală curentă” azi, 14 aprilie 2021. Deţinătoarea unui doctorat în ştiinţele educaţiei, soția președintelui american predă într-o universitate din nordul Virginiei, din apropiere de Washington. Ea s-a căsătorit cu Joe Biden în 1977.

Te-ar putea interesa și: Jill Biden, apariția ravisantă la ceremonia de învestire a soțului ei în funcţia de preşedinte al SUA. Melania Trump a încălcat tradiţia transferului puterii | FOTO & VIDEO

Sursa foto: Facebook / Joe Biden & Jill Biden