Jeremy Bulloch a murit la vârsta de 75 de ani. Unul dintre prietenii regretatului actor din Star Wars a dez

Publicat: 17/12/2020 | 23:14

Jeremy Bulloch, actorul care a dat viață personajului Boba Fett din filmul “Star Wars”, a încetat din viață la vârsta de 75 de ani. Vestea morții sale a căzut ca un trăsnet în sufletele rudelor, ale foștilor colegi de breaslă, dar și ale fanilor. Unii dintre ei s-au grăbit și i-au adus câte un tribut pe social media. Deocamdată, nu a fost dezvăluită cauza decesului, însă, unul dintre apropiații săi a anunțat într-un mesaj emoționant că este vorba despre unele complicații. 

Actorul Jeremy Bulloch a murit la vârsta de 75 de ani

Jeremy Bulloch se lupta de câțiva ani cu o boală delicată: Parkinson. Jason Griffiths, unul dintre prietenii săi, a anunțat într-o postare emoționantă că starul britanic a părăsit această lume astăzi.

“Jeremy a murit liniștit pe 17 decembrie 2020, în urma unor complicații de sănătate; el trăia de câțiva ani cu boala Parkinson. El și-a petrecut ultimele săptămâni de viață alături de personalul minunat de la Spitalul St George din Tooting, situat aproape de casa în care el și soția sa Maureen locuiseră împreună de mai bine de cincizeci de ani. Maureen și doi dintre fiii săi, Jamie și Robbie, au fost alături de el în ultimele sale zile.

Jeremy a avut o viață lungă și fericită ca actor și a fost cunoscut mai ales pentru rolurile sale din filmele «Summer Holiday», «Star Wars» și «James Bond»; serialele «Newcomers», «Doctor Who», «Agony and Robin of Sherwood» și mai multe producții de teatru. Departe de ecran, Jeremy era un fotbalist și un jucător talentat de crichet. De asemenea, el a susținut o serie de organizații caritabile, inclusiv Spitalul Great Ormond Street, unde a fost salvată viața nepoatei sale. A fost devotat soției sale, celor trei fii și zece nepoți care îl iubesc mult și cărora le va fi dor de el teribil”, a scris Jason Griffiths pe contul său oficial de Facebook.

It is with huge sadness I can report that we have lost Jeremy Bulloch.
Jeremy was the 2nd guest I ever met and one I…

Publicată de Jason Griffiths pe Joi, 17 decembrie 2020

Jeremy Bulloch s-a născut pe 16 februarie 1945 în Market Harborough, Marea Britanie.