Jennifer Lopez, sfâșiată de durere! Vedeta este în doliu, după ce s-a stins din viață fostul său iubit

Publicat: 23/03/2020 | 21:49

Jennifer Lopez trece prin momente cumplite! Fostul iubit al artistei, omul pe care l-a numit mereu „marea ei iubire”, David Cruz, s-a stins din viață la numai 51 de ani, pe patul de spital. 

Celebra artistă Jennifer Lopez este în doliu și trece printr-o perioadă extrem de grea. Fostul iubit al vedetei, David Cruz, s-a stins din viață la vârsta de 51 de ani, după ce a fost internat în spital. Potrivit presei internaționale, cauza morții lui David Cruz este, încă, necunoscută.

Jennifer Lopez a avut tot timpul numai cuvinte de laudă la adresa lui David Cruz și l-a numit mereu „marea ei iubire”. Cei doi au avut o relație care a durat nu mai puțin de 9 ani, dar la mijlocul anilor ’90, cei doi s-au despărțit. În momentul în care s-au cunoscut, Jennifer Lopez avea numai 15 ani, iar Cruz avea 16 ani.

Chiar și după ce și-au spus „adio, cei doi au avut o relație bazată pe respect și au vorbit tot timpul frumos unul de celălalt.

„Îmi este și acum prieten. Este omul care mă cunoaște cel mai bine. Am o mulțime de amintiri cu el, când ești adolescent, nouă ani înseamnă o veșnicie. Am crescut împreună, aveam 16 ani când ne-am cunoscut”, spunea Jennifer Lopez în urmă cu mai mult timp, despre David Cruz.