Jennifer Lopez are o sosie: ”Ești J-Lo?” Cu ce se ocupă Jay din Houston VIDEO + GALERIE FOTO

Publicat: 24/04/2020 | 11:39

Prietenii virtuali s-au întrebat-o, imediat dacă este chiar Jennifer Lopez, atunci când au intrat pe contul ei de Instagram. Amuzată, Jay din Houston, numele de cont de pe rețeaua de sociaalizare, le-a dat răspunsul negativ. (CITEȘTE ȘI: JENNIFER LOPEZ, SFÂȘIATĂ DE DURERE! VEDETA ESTE ÎN DOLIU, DUPĂ CE S-A STINS DIN VIAȚĂ FOSTUL SĂU IUBIT)

Cine este Jay, tânăra care seamănă izbitor cu celebra vedetă Jennifer Lopez? A ajuns cunoscută în 2017, când și-a publicat niște poze pe rețeaua de socializare. “Erau doar selfie-uri normale, iar oamenii presupuneau că sunt Jennifer Lopez, chiar m-au întrebat: Ești J-Lo? ”, a spus Jay.

NU RATA: JENNIFER LOPEZ SE MENȚINE ȘI ARATĂ INCREDIBIL LA 50 DE ANI. IAT-O LA 73 DE ANI PE MAMA SOLISTEI

Jay este pasionată de culturism, de altfel, participă la multe competiții. Cât privește asemănarea cu artista mult mai celebră, are unstil apropiat, cercei rotunzi și mari, păr lung cu bucle lejere și haine sport cât mai strâmte.

AFLĂ ȘI: JENNIFER LOPEZ, FOTOGRAFIATĂ LA ST. TROPEZ ÎN COMPANIA UNUI ROMÂN CUNOSCUT PRINTRE CELEBRITĂȚI!

Jay este originară din Brownsville, Texas, dar s-a mutat în Houston când avea șase ani. Are și o fetiță, care-i calcă pe urme. „Ca mamă, cred că este important să vorbești cu copiii tăi despre exerciții fizice, deoarece este un obicei pe care vrei să-l formeze din timp”, a scris Jay într-o postare pe Instagram.