Jennifer Aniston a scos la licitație o poză în care apare complet goală! Banii vor fi folosiți pentru o cauză nobilă și a dezvăluit care este aceasta

Publicat: 03/06/2020 | 14:44

Celebra actriță din serialul “The Friends” a anunțat că scoate la licitație o poză în care apare complet goală. În vârstă de 51 de ani, Jennifer Aniston a spus că banii vor fi folosiți pentru o cauză nobilă și a dezvăluit care este aceasta.

Află și: Angelina Jolie, serial despre pandemia de coronavirus! Cu ce post de televizune a semnat contractul

Jennifer Aniston a scos la licitație o poză în care apare complet goală

Îndrăgita actriță de la Hollywood a decis să se alăture vedetelor care se află deja în războiul delicat cu virusul SARS-CoV-2 și a declarat recent că a scos la licitație o fotografie în care apare nud și care a fost realizată în urmă cu 25 de ani de renumitul fotograf Mark Seliger.

“Dragul meu prieten Mark Seliger a făcut echipă cu Rad Vocacy și Christien Sinc pentru a licita 25 de portrete ale sale, inclusiv al meu, ca să strângă bani pentru lupta împotriva COVID-19. 100% din veniturile din vânzări ale acestui portret vor merge către Naf Clinics, o organizație care oferă testare și îngrijire gratuită a pacienților cu coronavirus care nu au posibilități materiale”, a scris Jennifer Aniston pe contul ei oficial de Instagram, unde a urcat atât poza alb negru făcută în 1995 și în care apare complet goală, dar și o înregistrare în care apare celebrul fotograf se află în studio, developând celebra imagine.

Nu rata: Totul a ieşit la iveală! Soţul actriţei JENNIFER ANISTON e gelos pe relaţia ei cu BRAD PITT: “Are nevoie de el…”

Fotografia nud scoasă la licitație nu este singura în care Jennifer Aniston apare nud. Ea a mai pozat în 2009 pentru coperta GQ Magazine, purtând doar o cravată. În afară de imaginea de colecție a actriței, portretele altor celebrități urmează să fie scoase la licitație. Printre acestea se numără fotografii cu: Leonardo DiCaprio, Dr. Dre, Snoop Dog și Billie Eilish, au relatat jurnaliștii de la The Mirror.

Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au întâlnit în culisele SAG Awards 2020

Schimbul de replici dintre Jennifer Aniston și Brad Pitt, filmate în culisele SAG Awards 2020 au devenit virale. Cei doi au fost extrem de apropiați în culise, în timp ce se felicitau pentru premiile pe care le-au câștigat. În plus, ei au negat că ar fi ceva mai mult între ei decât o simplă prietenie.

Fotografia în care actorul de 56 de ani care i-a prins mâna fostei sale soții i-a pus pe gânduri pe unii dintre fanii lor. Un alt cu adevărat surprinzător la cunoscutul eveniment a fost atunci când Brad Pitt a urmărit din culise discursul pe care Jennifer Aniston l-a avut pe scenă. Cei doi au fost căsătoriți în perioada dintre 2000–2005 și, ulterior, starul s-a căsătorit cu Angelina Jolie. Mariajul lor a durat doi ani, divorțul s-a pronunțat în 2016.

Descoperă și: Fosta soție a lui Brad Pitt a acceptat să facă un pictorial nud la 44 de ani! În ce ipostaze a pozat Angelina Jolie