Jeni, una dintre fetele lui Corneliu Vadim Tudor, mai sexy ca niciodată: ”Nu mă împiedic de ceva atât de minuscul”

Publicat: 18/12/2019 | 10:26

După despărțirea de iubitul său, Jeni a abordat o nouă atitudine, apărând îmbrăcată mult mai provocator și dând senzația că ruptura sentimentală nu a făcut altceva decât să deschidă noi perspective.

Spre deosebire de sora sa, Lidia, care a încercat să ducă mai departe munca tatălui său, la nivel jurnalistic, Jeni preferă să stea departe de lumina reflectoarelor – chiar dacă a cochetat, la un moment dat, cu televiziunea – și să își vadă, pur și simplu, de viața personală.

Jeni a avut o relație ”fierbinte” cu Tibi Vărzaru – cei doi fiind împreună timp de 4 ani -, numai că în scenariu a apărut Cristina Spătar și totul s-a încheiat între ei. La vremea respectivă, Jeni a fost tranșantă și a declarat că nu poate vorbi despre relația dintre un ”puști de 22 de ani” și o femeie ”care i-ar putea fi mamă”.

“E ruşinos şi penibil să vorbesc despre relaţia unui puşti de 22 ani şi a unei femei care i-ar putea fi mamă. Vreau ca numele de Vadim Tudor să nu se mai asocieze cu asemenea persoane pentru că nu mă reprezintă şi am destule probleme de care să-mi fac griji ca să mă împiedic de ceva atât de minuscul”, mărturisea fiica lui Vadim Tudor.