Jean Paler, transformat complet după ce s-a aflat ce boală îl chinuie. Actorul a îmbătrânit enorm

Publicat: 03/02/2020 | 23:31

La 57 de ani, Jean Paler este transformat complet… iar unii dintre fani abia l-au recunoscut la TV. Îndrăgitul actor a îmbătrânit enorm și poartă barbă. Organismul său este chinuit de o boală delicată.

Citește și: Jean Paler, la un pas de moarte! ”Inima mea mai funcționează doar 30%”

Jean Paler, de nerecunoscut după ce s-a aflat ce boală îl chinuie

Jean Paler a acceptat invitația de a apărea într-o emisiune de la Antena Stars și, la un moment dat, el s-a fotografiat cu Majda Aboulumosha și a făcut publică poza de album. Semnele bolii cu care a fost diagnosticat sunt destul de vizibile, el a albit și și-a lăsat barbă… Însă zâmbetul molipsitor nu a dispărut de pe fața lui.

“(…) cu frumoasa Majda («Agenția VIP»)”, a scris actorul pe contul său oficial de Facebook când a urcat fotografia făcută în urmă cu câteva ore, pe care o puteți vedea în galeria foto a articolului.

Și prezentatoarea TV a publicat o poză cu marele actor, iar la descriere a pus următorul mesaj: “Iubesc meseria mea, iubesc ceea ce fac și iubesc oamenii veseli ❤️ Respect fiecare invitat și ma bucur sa aud povesti ce ma inspira. #mywork #ilovewhatido #happy”.

Jean Paler, probleme grave cu inima

Carismaticul actor se confruntă cu probleme grave cardiace. Vă reamintim că în primăvara anului trecut, el a ajuns la spital la nici două săptămâni după ce medicii i-au montat un defibrilator.

“Am mers să fac un set de analize, pentru că mă simțeam foarte slăbit. Nu mai eram în vână și cum sunt eu de felul meu. Nici să mănânc nu-mi mai venea. Cardiologul mi-a spus că sunt terminat. Doctorul mi-a spus că inima mea nu mai funcționează decât 30%. Mi-a zis că trebuie să mă trimită urgent să mă internez. (…) Eu pot muri oricând. Au venit salvările la mine, m-au scos cu pompieri din casă. Nimeni nu mi-a zis că sunt jale cu inima”, a explicat Jean Paler în timpul unor declarații oferite anul trecut.

Problemele de sănătate ale lui Jean Paler au apărut în urmă cu mai bine de şase ani, când a suferit un infarct, dar de care a trecut cu bine.

Ce pensie încasează Jean Paler

Jean Paler este unul dintre marii actori ai României. După ani întregi în care a făcut istorie pe scenele teatrelor, dar și în lumea filmului românesc, el s-a ales cu o pensie de nimic. Artistul încasează lunar “fabuloasa” sumă de 840 lei!

“Iau 840 de lei. Ce poți face cu acești bani, când ai de plătit lumina și întreținerea, un pumn de medicamente, dar și mâncarea? Am auzit că va mai crește, va ajunge cam pe la 920 de lei, dar ce să mai cumpăr de diferență? Zilnic, încă un pic de parizer”, a declarat Jean Paler într-un interviu mai vechi, conform click.ro.

Ca să facă față cheltuielilor, Jean Paler își continuă activitatea participând la tot felul de evenimente artistice.

“Merg oriunde sunt chemat, ca să pot trăi decent”, a mai mărturisit marele actor.