Jaf impresionant în plină pandemie, la o bijuterie din Brăila! Hoții au fugit cu o pradă în valoare de 80.000 de lei

Publicat: 02/05/2020 | 21:36

Hoții nu iau pauză nici în timpul pandemiei, chiar dimpotrivă și-au intensificat atacurile. În Brăila a avut loc cel mai mare jaf de când s-a instaurat starea de urgență. Mai mulți indivizi au spart o bijuterie și au reuși să fugă cu o  pradă de 80.000 de lei.

Din cauza pandemiei de coronavirus multe dintre magazine s-au închis pe timpul stării de urgență și au rămas nesupravegheate, iar hoții au speculat acest lucru. Așadar, mai mulți indivizi din Brăila au dat o spargere la o bijuterie. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! ICOANA MAICII DOMNULUI, DE LA MĂNĂSTIREA OITUZ, PLÂNGE CU LACRIMI DE MIR! SĂ FIE OARE UN SEMN DIVIN ÎN PLINĂ PANDEMIE)

Zilele trecute a avut loc o spargere la o firmă care comercializează metale preţioase din Brăila. Hoții au forțat ușa de acces în magazin, fără să întâmpine probleme iar în doar câteva minute au reușit să sustragă bijuterii în valoare de 80.000 de lei. După ce au pus mâna pe pradă s-au făcut nevăzuți. (VEZI ȘI: UN NOU PROIECT DE LEGE ANUNȚĂ REDUCEREA VÂRSTEI DE PENSIONARE! CARE SUNT CATEGORIILE DE ANGAJAȚI CARE O SĂ BENEFICIEZE DE ACEST LUCRU)

Potrivit debraila, cel care a sesizat jaful autorităților a fost chiar patronul firmei. Furtul a avut loc pe 30 aprilie, iar hoții nu au fost prinși nici până în prezent. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt calificat și continuă cercetările.

Este cel mai mare furt care a avut loc în județul Brăila de la decretarea stării de urgență.