Jaf bizar într-un magazin din Cluj-Napoca. Tâlharul a rănit vânzătoare fugind cu 4000 de lei

Publicat: 12/01/2021 | 11:08

Un magazin alimentar de pe strada Fabricii din Cluj-Napoca a fost jefuit, duminică 10 ianuarie. Tâlharul a plecat cu 4000 de lei și a reușit să rănească vânzătoarea.

Se pare că bărbatul se ascunsese în toaleta unităţii, fiind surprins de vânzătoarea care a închis, la un moment dat, magazinul, ca să meargă la toaletă. Cei doi s-au luptat încheiată până la urmă pace, femeia negociindu-şi, pur şi simplu, viaţa, scrie bzc.ro.

Relatările femeii, încă şocată de evenimentul trăit:

„Totul s-a petrecut la o oră – pot spune – de vârf, 13.30, deoarece vedeam cum oamenii se întorceau de la biserica din vecini şi era încă forfotă pe stradă. La un moment dat, după ce şi ultimul cumpărător ieşise, am închis uşa cu cheia, ca să mă duc la toaletă. Însă, când am dat să intru în toaletă am constatat cineva, aflat acolo, ţine uşa cu străşnicie.

Am dus o adevărată luptă să o deschid – m-am ales şi cu julituri serioase la mână – şi, într-un târziu, m-am trezit faţă-n faţă cu un tânăr, care părea la fel de speriat ca şi mine… Mi-a zis, cu glas tenebros, că dacă vreau să nu păţesc nimic, să-i deschid uşa ca să plece – fiindcă nu-mi luase decât banii personali, vreo 80 de lei – şi că, în rest, nu se atinsese de încasări”.

Victima speră ca hoțul să fie prins

Grăbit, hoțul nu a văzut că în casă erau și banii din ziua anterioară. „L-am condus la uşă, dându-i drumul, iar el mi-a înapoiat banii personali, dispărând rapid în pasajul de lângă podul feroviar din apropiere. Dar, din păcate, n-am ştiut un lucru: hoţul furase încasările de sâmbătă şi banii de schimb – puţin sub 4.000 de lei – aflaţi în spatele magazinului, într-un loc secret, pe care-l ştiam doar cei ai casei, semn că omul filase de ceva vreme situaţia, ori a lucrat la pont!

Oricum, sper să-l descopere repede poliţia, după imaginile camerelor de supraveghere, nu de alta, dar mie vocea lui mi-a părut foarte familiară, în ciuda faptului că faţa îi era acoperită de mască până la ochi! Şi, atât vă mai pot spune: sunt încă atât de şocată de eveniment, încât cred că am nevoie de câteva zile ca să-mi revin, fiindcă, de disperare ca să se salveze cred că individul nu s-ar fi dat înapoi de la nimic”!

Până la această oră, bărbatul nu a fost prins, însă, conform informaţiilor noastre, Poliţia clujeană face eforturi susţinute pentru a-l identifica şi aduce în faţa judecătorilor.