Jador și Theo Rose formează un cuplu? „O iau de nevastă”

Publicat: 14/12/2020 | 16:35

Sunt unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului și nu este întâmplător, căci melodiile pe care le lansează ei adună numeroase vizualizări pe Youtube și se mențin sus, în trending. În mediul online, toți internauții s-au întrebat dacă nu cumva Theo Rose și Jador sunt împreună, căci dacă încă nu v-ați dat seama, despre ei era vorba.

Fanii lor îi iubesc și le ascultă melodiile, dar sunt curioși și de aspectele din viața lor personală. Ei bine, tocmai de aceea, Jador a primit din partea unui internaut un mesaj cel puțin interesant.

Acesta i-a spus că s-ar potrivi cu Theo Rose, dar răspunsul manelistului i-a lăsat pe toți fără replică. „Nu este o întrebare, dar cred că te-ai potrivi cu Theo Rose” i-a spus internautul, lui Jador. Acesta nu a stat mult pe gânduri și a răspuns imediat: „O să o iau de nevastă dacă se îngrașă”.

Nici Theo Rose nu a rămas indiferentă și a replicat: „Aaaaa, cred că d-aia nu mă îngraș eu deloc, îi e frică organismului că dacă mă îngraș, mă iei de nevastă”.

Jador a continuat: „Nu te îngrași de a dracu ce ești”. Tatonările dintre cei doi artiști le-au dat de gândit fanilor lor, care au crezut că aceștia sunt împreună și se tachinează. Cu toate acestea, Theo Rose este într-o relație cu un tânăr pe care îl iubește foarte mult și cu siguranță replicile dintre ea și Jador au fost doar…glume!

De ce a decis Jador să părăsească România

După ce și-a anunțat fanii că va lipsit o bună bucată de vreme din țară, Jador s-a gândit să vină cu câteva explicații.  Artistul spune că decizia nu are legătură cu muzica, dar este nevoit să plece pentru cinci, șase luni în străinătate.

” Nu pot să zic încă de ce. Nu intru la pușcărie, adică e ok. Nu pot să vă zic. Toată lumea se gândește că mă duc cu Costi in America, dar nu e așa. Nu plec cu muzica. O să plec pentru că așa trebuie. Plec să îmi găsesc consoarta acolo. Glumesc, desigur. Nu plec după nimeni. Ce, sunt nebun?”,a declarat manelistul pentru Antena Stars.

„Sincer, nici nu știu cum să vă zic. Voi lipsi o perioadă de vreo cinci, șase luni din România, deci deduceți ce o să se întâmple. Voi lipsi cinci, șase luni anul viitor. Nu știu cum să vă zic, o să fac un vlog despre asta să vă explic. Nu știu ce să fac cu mașina, trebuie să o dau. S-a întâmplat ceva… O să vă explic ce. Vă pup! Vă iubesc! Sper să nu fiți supărați. Vă iubesc!”, a spus Jador ieri, la InstaStory.