Jador și Roxana Ghiță, replici indecente, în direct! Au recunoscut în văzul tuturor: „Tu vrei să facem copii de Paște?”

Publicat: 28/04/2021 | 09:21

După eliminarea de la Survivor, Jador și Roxana Ghiță au stat pentru prima dată față în față, la scurt timp după ce faimosul a recunoscut în spațiul public faptul că a fost atras de războinică. Fără rețineri, între ei a existat un schimb de replici cel puțin interesante.

Jador și Roxana Ghiță au avut ocazia să stea pentru prima dată față în față, după plecarea din Dominicană. Cei doi s-au privit cu drag și admirație, mai ales după ce Jador a făcut niște dezvăluiri de-a dreptul interesante despre legătura pe care a avut-o cu rivala din tabăra războinicilor.

Potrivit wowbiz.ro, cei doi s-au tachinat câteva minute bune, după care au dat curs unei discuții foarte interesante. Mai mult, Jador și Roxana Ghiță au recunoscut, în mod indirect, că sunt atrași unul de altul. Cel puțin, asta reiese din discuțiile lor…

Jador: Îți era dor de mine?

Roxana: Te-am văzut la televizor. Ție îți era dor de mine?

Jador: Mie da. (…) Dar ce parfum mișto ai!

Jador: Șpagatul Roxanei mi-a trezit fantezii în cap. Nu sunt bărbat? Imi arde sângele în mine.

Roxana: Le-am zis prietenelor mele că te-ai dat la mine și că ești simpatic.

Jador: Și mă vrea vreuna?

Roxana: Te vreau eu, Jador. Asta o să ajungă… Este o glumă!

Jador: Măi, tu vrei să facem copii de Paște?!

Ce spunea Jador despre Roxana Ghiță

Proaspăt întors în România, Jador a vorbit despre experiența din Republica Dominicană și despre faptul că, la un moment dat, acesta a avut ochi pentru Roxana Ghiță, dar se pare că era reciproc. Cu toate acestea, nimic nu s-a legat între cei doi, mai ales că și alții s-au băgat între ei.

„Nu am fost lipsit de respect cu fetele. Am mai făcut glumițe cu fetele, dar cu limită, să nu le deranjez, în funcție de cum era caracterul. Roxanei Ghiță cred că îi plăcea de mine, până să intervină alții, știu că a avut treabă cu Andrei. A glumit, a glumit, dar când s-a întors înapoi… Acolo era fiartă!”, a declarat Jador, pentru wowbiz.
Sursă foto: captură Kanal D