Jador și Majda Aboulumosha, printre concurenții Survivor România 2021: “Sper să rezist, v-am lăsat muzică frumoasă”. Ce vedete au mai acceptat provocarea producătorilor de la Kanal D

Publicat: 24/12/2020 | 15:10

Vești noi azi, în Ajun de Crăciun, pentru fanii emisiunii “Survivor România”! Jador, Majda Aboulumosha și Simona Hapciuc au acceptat provocarea producătorilor de la Kanal D. Ceilalți concurenți faimoși alături de care se vor lupta pe traseele dificile din Republica Dominicana sunt Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Ana Porgras, Culita Sterp și Zannidache.

Jador, printre concurenții de la “Survivor România” 2021

Remus Ionuț Dumitrache, așa cum se numește în buletin Jador, și-a anunțat fanii despre participarea la “Survivor România” 2021 printr-o înregistrare publicată pe Instagram Stories.

“Da, este oficial! Acum pot să vă spun: o să merg la Survivor România. Sper să rezist, v-am lăsat muzică frumoasă, știu că asta vreți de la mine. Sper să mă susțineți acolo. Doamne ajută, nu-mi fac griji (…), am relații la El și nu mi-e frică de nimic (…)”, a spus celebrul manelist.

Motivele pentru care îndrăgitul artist a acceptat această experiență unică a vieții sunt unele foarte emoționante.

“Mi-am dorit să intru în competitia «Survivor România» pentru că vreau să mă redescopar, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc. Sunt convins că voi vedea viața cu alți ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preț pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper ca  Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic și psihic. Va fi ca un post pentru mine această experiență”, a declarat Jador pentru wowbiz.ro.

Nu rata: La ce vârstă și-a pierdut Jador virginitatea. Artistul a făcut dezvăluirea

Simona Hapciuc și Majda Aboulumosha sunt alte două vedete care s-au alăturat faimoșilor deja anunțați.

“Supraviețuitoare! Dragii mei, în curând voi pleaca din țară. Întotdeauna m-am gândit că totul se întâmplă cu un scop în viață, iar acum simt că scopul meu e să dau tot ce e mai bun. Sunt o fire puternică și consider că o să-mi depășesc limitele și o să descopăr foarte multe lucruri. Îmi place să lucrez în echipă și simt că o să luptăm împreună ca să fie bine. Îmi doresc să simt energia voastră bună și să mă sustineți cât timp voi lupta. Îmi vor lipsi multe lucruri, dar, mai ales, familia. În curând, la @kanaldromania #survivor”, a scris fosta prezentatoare pe Facebook și Instagram, unde a publicat poza de mai jos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Majda (@majdaaboulumosha)

Descoperă și: Motivul pentru care Majda Aboulumosha a plecat de la Antena Stars: “Un nou drum mă așteaptă”

Jacqueline, fiica fostei prezentatoare, va rămâne în grija bunicii materne.

Citește și: Majda Aboulumosha și-a cunoscut tatăl biologic după 25 de ani! Prezentatoarea a ținut povestea secretă până acum: “A plecat când aveam un an”

Actriță, vedetă de televiziune și antrenor de fitness, cu o experiență îndelungată în industria sănătății și fitness-ului, după 12 ani în care a practicat kickboxing, Simona Hapciuc este nerăbdătoare să își depășească limitele în cadrul competiției “Survivor România” 2021. Ea a devenit cunoscută prin apariția în cadrul sitcom-ului longeviv, “Trăsniții”.

“Să fiu o supraviețuitoare, nu a fost niciodată o opțiune pentru mine, ci o obligație de a mă ridica singură din toate mizeriile în care am fost lăsată. De la a dormi pe străzi și a sta nemâncată cu zilele, până la a-mi forma acest caracter care a dus la a fi o mamă minunata și o sportivă complexă. Am reușit să le fac pe toate, iar participarea la «Survivor România» este un test final, prin care voi aduce rezistența mea fizică si psihică la cel mai înalt nivel pentru a-mi dovedi în primul rând mie că eu pot orice”, a mărturisit Simona Hapciuc, potrivit sursei citate.

Vezi și: Despărțire-bombă la Survivor România! Războinica Adriana i-a spus “pa-pa” iubitului american