Jador și Culiță Sterp au ironizat-o pe Vulpița de la Acces Direct, iar fanii au luat foc: “Ești obsedat de ea”

Publicat: 08/04/2020 | 12:51

Jador și Culiță Sterp au ironizat-o pe Vulpița de la “Acces Direct” în timpul unei filmări! La scurt timp după ce au publicat imaginile, fanii “vedetei” de la Antena 1 au luat foc, iar cei ai celor doi tineri artiști s-au amuzat copios.

Citește și: Muzica nu este singurul domeniu care îi aduce bani lui Jador! Din ce reușește manelistul să câștige milioane în conturi

Jador și Culiță Sterp au ironizat-o pe Vulpița de la “Acces Direct”

În goana după vizualizări, Culiță Sterp și Jador au decis să facă o înregistrare pentru Tik Tok cu unul dintre interviurile oferite de soțul Vulpiței de la “Acces Direct”. Când au dat play la filmare, fostul soț al lui Carmen de la Sălciua a intrat în rolul reporterului de la Antena 1, iar îndrăgitul manelist a jucat rolul lui Viorel Stegaru.

Află și: Fiul lui Adi Minune, mărturisire uluitoare despre Vulpița de la Acces Direct! Adrian Simionescu Jr. a filmat-o pe “vedeta” de la Antena 1

În timp ce ținea o sticlă cu alcool în mână, pe post de microfon, Culiță Sterp s-a prefăcut că spune: “În momentul de față ce simți: ești sau nu tatăl fetiței?”. Imediat după s-a încheiat întrebarea, cântărețul a îndreptat sticla cu alcool spre Jador care l-a interpretat perfect pe soțul Vulpiței de la “Acces Direct”, după cum puteți vedea atât în galeria foto a articolului, dar și în clipul de mai jos.

“Să zicem că da, să sperăm că nu…” este replica pe care s-a prefăcut că o spune Jador.

Nu rata: Carmen de la Sălciua a dezvăluit care a fost cel mai crunt moment pe care l-a trăit. Nu a fost divorțul de Culiță Sterp. “Viața ne oferă și lucruri de genul ăsta!”

@jador_official_one♬ sunet original – jador_official_one

Citește și: Jador și Cristina Pucean sunt împreună?! Ce poză sexy i-a trimis dansatoarea care concurează la Românii au Talent

Pe înregistrarea de mai sus, Culiță Sterp continuă: “«Să speri că da», voiai să spui”. Iar, Jador interpretează o altă replică care a creat isterie pe rețelele de socializare: “Da, sper că da, sper că nu…”. Gestul lor a atras un val de critici, dar și hohote de râs. Susținătorii artiștilor le-au transmis sute de mesaje, iar printre acestea se numără și următoarele trei: “Doamne, ești obsedat de Vulpița! Ești forță, cel mai bun!”, “Mor! Și când te strâmbi ești frumos!”, “Culiță încearcă și el să se strâmbe, dar nu-i merge”.

Vulpița de la “Acces Direct”, ironizată de mai multe vedete din România

Nu este pentru prima dată când Jador o atacă pe vedeta de la Antena 1. În plus, Veronica Stegaru, alias soția-vulpiță, este ţinta multor glume pe Internet şi chiar şi vedetele de la noi o ironizează. Printre acestea se numără: Cleopatra Stratan, fostul prezentator Răzvan Botezatu şi Delia – gestul făcut de extravaganta cântăreaţă faţă de Vulpiţa te face să râzi copios. Chiar şi Atsushi Onari, cel mai apreciat arbitru de K1 din lume, a transmis un mesaj acid după ce a aflat despre cazul Vulpiței de la “Acces Direct”.