Jador și Cristina Pucean sunt împreună?! Ce poză sexy i-a trimis dansatoarea care concurează la Românii au Talent

Publicat: 11/03/2020 | 23:16

“Jador și Cristina Pucean sunt împreună?!” – este întrebarea pe care au avut-o mulți în minte după ce au urmărit o filmare realizată de carismaticul cântăreț și una dintre prietenele sale. La un moment dat, fostul participant de la “Puterea Dragostei” a dezvăluit ce poză sexy i-a trimis dansatoarea care concurează la “Românii au talent”, show-ul de la Pro TV, care a ajuns anul acesta la sezonul cu numărul 10.

Citește și: Jador i-a propus lui Mimi să facă împreună un film pentru adulți. Cum a reacționat vloggerița

Jador și Cristina Pucean sunt împreună?!

Jador a acceptat provocarea pe care Mimi i-a lansat-o în urmă cu câteva zile… rezultatul este un vlog savuros, după ce s-au jucat “Explică poza asta!”. Prima care a început a fost vloggerița, care i-a cerut să îi spună povestea din spatele unui teanc de bani, care apare într-o imagine… și, ulterior, l-a rugat să-i spună cum de are o captură cu îndrăgita dansatoare Cristina Pucean.

“Aici este o bătaie între Mariana de la emisiune (n.r.: «Puterea Dragostei»), nu știu dacă o știți și Cristina Pucean, cu care eu am mai vorbit și suntem prieteni. Și Mariana a postat-o pe Cristina Pucean – noi, fiind prieteni – ea a spus: «Să te măriți tu în… cu Jador al meu», ceva în genul ăsta. E un război între ele două, nu știu”, a explicat Jador o captură.

Citește și: Mimi, una dintre victimele bullying-ului! Vloggerița a vorbit despre momentele cumplite din viața sa

“Păi, o să se mărite cu tine sau nu?”, a întrebat în glumă Mimi.

“Cine?”, a spus Jador.

“Cristina Pucean”, i-a răspuns frumoasa vloggeriță.

“Momentan, prieteni”, a subliniat artistul.

După ce s-a mai uitat prin fotografiile cântărețului, Mimi a exclamat: “Ce găsesc la Jador aici, în telefon, e jale!”. La minutul 04:29 din vlogul de mai jos, vedeta e impresionată de frumusețea Cristinei Pucean și, ulterior, află că o fotografie făcută de aceasta în timpul unei ninsori i-a trimis-o lui Jador.

“Da, Cristina. Mi-a trimis și ea o poză”, a mărturisit ușor timid cântărețul.

Citește și: Scandal de proporții la Puterea Dragostei? Ce au de împărțit Jador și Tzanca Uraganul

Mimi s-a apucat de vlogging în urmă cu 4 ani

Mimi, pe numele din buletin, Mihaela Pantea, s-a născut pe 27 martie 1998 în România. Vloggerița a lucrat împreună cu Andrei Șelaru, alias Selly, la canalul ei de YouTube.

“Totul a început acum 2 ani (n.r.: 2016) când am fost în vacanță în Londra și am cunoscut un tip de pe o rețea de socializare. Conor Maynard a fost cel care m-a insipirat și m-a motivat să ma apuc de vlog. Acesta nu s-a îndrăgostit niciodată de mine. Primul meu clip încărcat pe youtbue a fost jelly bean challenge, o provocare care constă în a mânca bomboane cu diferite arome unele plăcute, altele nu”, a mărturisit Mimi în cadrul unui interviu oferit în 2018, relatează vorbestelumea.protv.ro.