Jador s-a distrat cu fosta iubită la mare și a făcut chiar el publice imaginile în care apar împreună: “A plâns după ea și vrea să se împace”. Gestul uimitor făcut de artist pe Instagram

Publicat: 14/06/2020 | 20:34

Jador nu a plecat la malul Mării Negre doar alături de gașca de prieteni… el a fost însoțit și de fosta lui prietenă! Mai mult, artistul și Georgiana s-au comportat ca doi parteneri, iar câteva dintre imaginile în care apar împreună au fost făcute publice chiar de el. Surse din anturajul cântărețului au făcut dezvăluiri despre viața lui amoroasă. Totul s-a petrecut cu ore bune înainte ca fostul concurent de la “Puterea Dragostei”, Mario Fresh și un cameraman să fie bătuți de șase bărbați în parcarea unui local de pe litoral.

Citește și: Andreea Esca, prima reacție după ce fiica ei, Mario Fresh și Jador au fost implicați în scandalul violent de la malul mării

Jador s-a distrat cu fosta iubită la mare și s-au filmat în timp ce dansau împreună

Remus-Ionuț Dumitrache, pe numele de scenă Jador, și-a petrecut acest weekend la mare, împreună cu fosta iubită și mai mulți prieteni, printre care se numără: Alexia Eram, Mario Fresh și Lino Golden. Îndrăgitul artist a urcat pe Instagram Stories mai multe filmări în care apare alături de Georgiana, o brunetă simpatică de care susținea că s-a despărțit.

“Jador s-a dus cu Georgiana, dar s-a și postat pe story pe Instagram cu ea. Într-adevăr, o iubește pentru că am auzit că a plâns după ea și vrea să se împace cu ea pentru că i-a fost mereu alături”, au declarat vloggerițele Reaa și Tina într-un video publicat pe YouTube, potrivit wowbiz.ro.

Nu rata: Comunicatul Poliției după ce Jador și Mario Fresh au fost rupți cu bătaia în fața unui local de pe litoral! Ce s-a întâmplat cu agresorii

La câteva ore după ce a făcut publice imaginile cu fosta iubită, Jador le-a șters… iar gestul uimitor i-a făcut pe unii să creadă că totul a fost doar ca să își promoveze noua piesă. “No Podía Ver” este o melodie în limba spaniolă, iar videoclipul s-a realizat la casa de discuri Golden Boy Society, care îi aparține lui Alex Velea.

Află și: EXCLUSIV. Prima reacție a lui Jador după “măcelul” de pe litoral: “S-a întâmplat din senin…”

Descoperă și: Cum au fost filmați Jador, Mario Fresh, Alexia Eram și Lino Golden înainte de bătaia cruntă de pe litoral: “Aduceți săbiile din mașină” | VIDEO

Jador are o nouă iubită pe care o ține ascunsă de ochii tuturor?!

În plus, Reaa și Tina au mai mărturisit că, de fapt, cântărețul ar avea o nouă femeie cu care împarte patul.

“Eu am auzit că are o iubită, o iubită șmecheră. Este o iubită foarte influentă. De ce șe mai afișează cu ea? Dacă are iubită, Georgiana de ce mai e în viața lui?!”, au mai afirmat Reea și Tina.

Ella de la “Puterea Dragostei”, fosta iubită a lui Jador, a primit și ea pozele respective, dar a declarat pe pagina sa oficială de Instagram că nu mai vrea să primească imagini cu persoane neimportante pentru ea.